i9 9900K ve RTX 2080Ti sistem yeniden başlatma sorunu

Daha fazla  
Sistemi kurdum, herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum fakat oyunlar da PC aniden reset atıyor.
Sistemim:
i9-9900K İşlemci
z390 gaming edge ac Anakart
2x8GB Corsair 3200 RAM
750W 80 plus gold PSU
RTX 2080ti ekran kartı

Ben 8+8 güç girişinde dolayı Cooler Master Vanguard 1000W tavsiye ettiğimi o konuda açıkladım. Sonra fiyatından dolayı 750W'ı önerdim aynı PSU. Konuya bakarsanız göreceksiniz. Ayrıca burada birçok insan o PSU'nun en az 8+4 pin olması konusunda hemfikir. Akıl var mantık var 8+4 pin PSU'lar varken neden aynı fiyata sadece 8 pin PSU konusunda ısrar eder insan ? Peakle ilgili kaynak gösterdim. İşlemci ve GPU'nun max değerlerini attım. 675W konusunda hatamı kabul ettim sürekli bunu kullanıyorsunuz kesinlikle art niyetlisiniz. Amacınız ego tatmini ise siz daha iyi biliyorsunuz diyelim kapatalım konuyu. Ben böyle boş tartışmalardan keyif almıyorum. Uzatmayalım lütfen, uzatmayalım lütfen. Vaktiniz bolsa saracak başka arkadaş bulun. Konu sahibinin rahatsızlığını belirtmesine rağmen hala aynı tavrı devam ettirmek bence terbiyesizliktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR testleri beraber gerçekleştiremez miyiz?
Hocam uzaktan bağlantının doğal yapısı gereği tam ekran testleri birlikte gerçekleştirmemiz mümkün değil ama size mümkün olduğu kadar az kafa karışıklığı bırakmaya çalışacağım.

Bu arada TeamViewer için ID ve Şifreyi bekliyorum.

@SypeR hocam kusura bakma dönemedim sana geri pazartesi ekran kartı ve PSU'yu geri göndermeyi planlıyorum. MSI RTX 2080 Ti yerine Asus RTX 2080 Ti almayı planlıyorum ve güç kaynağının eksiği olmayan bir PSU olmasını istiyorum. Acaba Asus modelinde de böyle bir problem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba Asus modelinde de böyle bir problem var mı?
Bunun cevabı tamamen hattaki üretim partisine dayanıyor. Herhangi bir markada meydana çıkabilecek şeyler bunlar maalesef.

güç kaynağının eksiği olmayan bir PSU olmasını istiyorum.
Aslında mevcut güç kaynağınız kötü değil, tek eksik gibi duran tarafı sadece 8 Pin CPU girişine sahip olması. Bütçe belirtirseniz sisteme uygun bir PSU araştırıp önerebilirim.

900TL bütçem var hocam ya o 8 pin olayı sinirimi bozdu hani ben ileriye dönük toplamak istedim sistemi ilerde lazım olursa değiştirmem gerekicek şimdiden yollayayım rahat olsun
yani başka bu msi rtx de ısınma sorunu yaşayan varmı onu da bilmiyorum hani yenisini istesem oda öyle olurmu güç kaynağından kaynaklı böyle bir ısınma olabilirmi onu da bilmiyorum aslında o yüzden güç kaynağını da değiştiresim var

Merak eden vardır belki arkadaşlar ekran kartımı ve güç kaynağımı geri gönderdim sağlammı bakalım sağlamsa ne yapacağımı bilmiyorum umarım arızalıdırlar.
Arkadaşlar konu güncel yardımcı olabilecek yokmu güç kaynağı ve ekran kartı garantiden döndü arızalı değiller help

Son düzenleme:
Merak eden vardır belki arkadaşlar ekran kartımı ve güç kaynağımı geri gönderdim sağlammı bakalım sağlamsa ne yapacağımı bilmiyorum umarım arızalıdırlar.
Arkadaşlar konu güncel yardımcı olabilecek yokmu güç kaynağı ve ekran kartı garantiden döndü arızalı değiller help
Bir gelisme var mi ? Bende kapanma olmuyor ve x trio 2080ti kullaniyorum. Fakat oyunlarda 144hz a sabitlesem bile 75 78 dereceyi goruyorum. Sizce msi a yollamali miyim ? Ve daha 2 gun oldu elime ulasti.

2 ay kadar önce toplayıp teslim ettiğim bir kasa bir hafta önce geri geldi. Sistem kendini kapatmıyordu ama herhangi bir oyun veya gpu test yazılımı açıldığı an kilitlenip kalıyordu. Ekran kartının frekansını düşürdüm sorun çözüldü. Tabi ki kartı servise gönderdik ve kart bozuk çıktı, değişimini yaptık yenisini verdik. Rog Strix 2060 idi bu kart. Sen de bir dene belki düzelir. Veya Vatan'a götür, işletim sistemi almışsan uğraşırlar, almadıysan OEM'ci arkadaşın insafına kaldın. İyi günündeyse çözmeyi dener. Yoksa direk servise gönderir parçaları. Yüksek bütçeli bir kasa toplamışsın, keşke onlara toplatsaydın, çalışır vaziyette vermek zorundalar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı