İçinizi dökün

1-Saçma sapan şeyleri kafama takıyorum.
2-Bir kız vardı okulda bana aşıkmış meğersem ve benim bundan haberim bile yoktu arkadaşlarım falan söylerlerdi ama kilolu falan olduğum için dalga geçiyorlar zannediyordum. Meğersem kız bana harbi harbi aşıkmış şimdi onun vicdan azabının biraz azaltılmış halini çekiyorum... :(

Boş ver ya değmez.
 
İletimişin yok mu?

Şimdi bir şey diyeceğim çok güleceksin, çünkü ben çok güldüm, bu anlatacağım olayın üzerinden bayağı geçti. Kız önce bana numarasını ve Instagram'ını verdi hiçbir şey söylemeden, pek takmadım çünkü çoğu arkadaşımın numarasını almıştım işte neyse 1-2 ay sonra numaramı silsene dedi ben de kendi numarası diye ekran kaydı alarak numarasını sildim ondan sonra son silinenler kısmından da silip kendisine gönderdim neden böyle bir salaklık yaptım bilmiyorum, galiba güvenini kaybetmemek içindi, neyse işte efendim şimdi şimdiki zamana gelelim. Bu kızın kişiselini bulup istek attığım zaman reddetti :) xD qwe asdas famanas. Bende bir daha takmadım dur bir daha atıp bi' ted Mosby'lik yapayım.
 
Başım çok ağrıyor. Tekrar ilaç içeceğim galiba.

Geçen kuşlarınızla ilgili bir konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Endişelenmeyin, kuşlarınız daha alışma aşamasında. Daha birbirlerini bile tanımıyorlarken size hemen ilgi göstermelerini beklemeyin. Zamanla olacaktır.

Hocam bu gece soğuk kafesi örteyim mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı