İmam hatip liselerine gidilir mi?

Şeriatçi değilsen ölüm yeri. Oruç tutmuyorum Müslüman değilim. İmam Hatibe verse ailem herhalde şişlenirdim.
Yok be hocam imam hatipli diye otomatik imanlı olmuyor. %90'ı cuma namazına gider tek yaptıkları ibadet odur. 5 vakit namaz desen yok. Küfür gırla.

9 ve 10 ayrıydı. Bence ayrı olması daha iyi ya. Erkek erkeğe kalınca daha iyi tanıyorsun arkadaşını. Zaten sevgili yapan yapıyor. Var yani okulda. Yan yana falan geziyorlardı. 9 ve 10'a biraz engel olsalar bile(çok da değil) büyükleri fazla engelleyemezler.

Bu konuda o kadar ama o kadar haklısın ki.

Yurtta tuvaleti temizleyin dediler ben hiç elimi sürmedim hiç kimsede yapmadı zaten.

Ki nitelikli imam hatiplerin eğitimini pek beğeneni görmedim. Puanın yüksek olmasının tek sebebi aslında fen lisesine gitmesi gereken öğrencilerin ailesi tarafından bu okullara gönderilmesi... Birkaç tanesiyle tanıştım, hocalardan hiç memnun değiller; kendileri çalışıp başarılı oluyorlar. Zaten o tip insanları en kötü meslek lisesine koy, önüne kitap verdiğin sürece derece yapacak o çocuk. ( Bu öğrenciler birçoğu da fen lisesinde ders veren hocalardan özel ders alıyor)

Yurtları kastetmedim kesinlikle, bahsettiğim bildiğin camilerdeki yaz kuran kursu
Pardon.

Ki nitelikli imam hatiplerin eğitimini pek beğeneni görmedim. Puanın yüksek olmasının tek sebebi aslında fen lisesine gitmesi gereken öğrencilerin ailesi tarafından bu okullara gönderilmesi... Birkaç tanesiyle tanıştım, hocalardan hiç memnun değiller; kendileri çalışıp başarılı oluyorlar. Zaten o tip insanları en kötü meslek lisesine koy, önüne kitap verdiğin sürece derece yapacak o çocuk. ( Bu öğrenciler birçoğu da fen lisesinde ders veren hocalardan özel ders alıyor)

Yurtları kastetmedim kesinlikle, bahsettiğim bildiğin camilerdeki yaz kuran kursu
Hocam hocasına bağlı. Benim gittiğim yer öyle nitelikli değil ama iyi hocalar var.
Mesela nitelikli yere gittin. Siz çalışkansınız cihad yapın vs deyip gereksiz yere de zorlayabilir.
İş hocada bitiyor esasen.

Dinci ailenin seküler çocuğu olmak çok kötü birşey. Bu olay yasaklanmalı çocukların hayatı kayıyor. Lisede böyle yapıyorsa tıp'a gidecekken ilahiyata gönderirler.

Ben de sorarım o zaman, Osmanlı neden çöktü? Demek ki dini ön planda tutmak işe yaramıyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı