kesinlikle ekosistem için.İnsanlar sizce neden iPhone seçer? Bence işletim sistemi bayağı başarılı olduğu için. Daha iyi kamerası olduğu için tercih ediyorlar. Vallaha param olsa bende alırdım.
sizler ne düşünüyorsunuz?
kesinlikle ekosistem için.İnsanlar sizce neden iPhone seçer? Bence işletim sistemi bayağı başarılı olduğu için. Daha iyi kamerası olduğu için tercih ediyorlar. Vallaha param olsa bende alırdım.
Dünyanın en gelişmiş kilit sistemi olan face ID için o çentik var. iPhone 12 serisinde ekran-gövde oranı iyileştirildi şükür.
Dünyanın en gelişmiş kilit teknolojisi olsa ne fark eder? Ben bir şirketin CEO'su falan olsam neyse hadi, çok güvenli olsun vs. ben günlük kullanıcıyım, parmak iziylede açarım, kodlama yaparakda ama telefonda bir şey izlerken ekranın bir kısmını feda edemem.
Kaynak verebilir misiniz?Dünyanın en gelişmiş kilit sistemi olan face ID.
Zaten biri zorla açmak istese yüzünü tutar, açtırır. Bu yüzden güvenlik isteyen biri için direk şifre koymak daha mantıklı.Dünyanın en gelişmiş kilit teknolojisi olsa ne fark eder? Ben bir şirketin CEO'su falan olsam neyse hadi, çok güvenli olsun vs. ben günlük kullanıcıyım, parmak iziylede açarım, kodlama yaparakda ama telefonda bir şey izlerken ekranın bir kısmını feda edemem.
İyice küçülttüler enazından, daha az gıcık ediyor.Sizde haklısınız. Umarım 14 serisinde çentiği kaldırırlar.
İnsana göre değişen bir durum. iPhone 7'den Samsung Galaxy S10'a geçtim, 1 kere bile özlemedim.3 yıl iPhone 6 kullandım. Depolama alanı yetmediği için bir şekilde Xiaomi Redmi 9'a geçtim. Şimdi o iPhone 6'yı mumla arıyorum. IPhone'a bir kez alışınca başka telefon kullanamaz oluyorsun. Bunun başlıca nedeni iOS bana göre.
Başlık ve içerik YouTube’daki clickbait videolar gibi olmuşİnsanlar sizce neden iPhone seçer? Bence işletim sistemi bayağı başarılı olduğu için. Daha iyi kamerası olduğu için tercih ediyorlar. Vallaha param olsa bende alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.