Shaw Dickerson
Hectopat
- Katılım
- 25 Eylül 2020
- Mesajlar
- 3.529
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 18
Bunu genellemek biraz saçma olur. Karşılaştığınız çıkarcı bir insan.
Kibar ve nazik olduğu için öyle düşündüğümü nereden biliyorsun?Her kibar ve nazik olan asosyal mi oluyor? Senin gibi düşünen insanlar yüzünden kimse nazik olmuyor, bağırıp çağırıp kendini düzgünce ifade edemeyen insan dolu.
Çok öz güvensiz ve asosyal birine benziyorsun, hakaret amaçlı demiyorum. Biraz dış dünyaya yönel, spora başla, sosyoloji araştır. O zaman bu problemleri çözdüğünü fark edeceksin.
O açıdan haklısınız hocam ama lise öğretmeni değil hocamız açıkçası not konusunda biraz daha cömert davranmasını normal buluyorum. Şöyle bir durumda var hocam sözlü notundan 45 olan dersi 60 a belki daha fazla bir nota çıkarabilir ama 15 alan bir çocuğu sözlü notları aşırı yüksek olmadığı sürece zaten kalacak o dersten.Aynı sınıfta olduğunu düşün. Sen 45 aldın diyelim, 50 alamadığın için kalıyorsun o dersten. Diğer çocuk 0 almış fakat hocanın gönlü rahat etmediği için 15 girmiş notunu. O çocuk 15 puan fazladan almış oldu fakat sen 5 puan fazla alamadığın için dersten kaldın. Senin haberin varsa diğer çocuğun 15 puan fazla puan aldığından direkt gidip hocaya söylersin. Hoca sana 5 puan vermezse hoca suçlu olur ve gidip şikayet edersin 5 puan vermediği için. Hani iyilikti? Yapılan iyilik sana yapılmayınca iyilik olmaktan çıkıyor.
Tecrübeye dayalı izlenimim.Kusura bakmayın ama ne alakası var? Ayrıca spor yapıyorum.
Başkalarının hayatlarını ve kim olduğunu bilmeden onları eleştirmeye ve yargılamaya çok meraklısınız. Acaba dışarıda görseniz bu insanları bu sözleri söyleyebilecek karşınızda bir kişi mi ile karşılaşacaksınız ?Çok özgüvensiz ve asosyal birine benziyorsun, hakaret amaçlı demiyorum. Biraz dış dünyaya yönel, spora başla, sosyoloji araştır. O zaman bu problemleri çözdüğünü fark edeceksin.
Söylerim, hakaret amaçlı olmadığını baştan belirttim zaten.Başkalarının hayatlarını ve kim olduğunu bilmeden onları eleştirmeye ve yargılamaya çok meraklısınız. Acaba dışarıda görseniz bu insanları bu sözleri söyleyebilecek karşınızda bir kişi mi ile karşılaşacaksınız ?
Tecrübeye dayalı izlenimim.
Rica ederim, umarım gülmeye devam edersin.Sizin gibi insanlar olmasa hiç gülemeyeceğiz. Teşekkürler hocam iyi akşamlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.