İnternet Yavaşlığından Bıktım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şurda bir kaç saat internete giremedin diye yazdığın şeye bak. Burda parti, siyasi olarak bir şey yazmıyorum kimse yanlış anlamasın. Ama interneti herkes bizim gibi kullanmıyor. Halkı kışkırtma ayaklandırmaya çalışanlar var. Şuan için bu yasaklamayı gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu olayıda parti olarak bir yere bağlamayın. Yazdığın şeye de yanlış demiyorum doğru diyorsun ama şu an için gerekli.

Takvimler 30 aralık 2022'ü gösteriyordu. akşam babam atleti ve kumandasıyla TV karşısına geçmiş aşk dizilerini izliyorken de başı açık annem örgü örüyor, atanamayan öğretmen mini etekli ablam elma soyuyordu. Yatmadan önce pencereyi araladım sokağı izledim. Caddenin insanlar için yapılmış kaldırımlarında arabalar sıralanmıştı. Çoğu eski, 2005 model ve altı araçlardı. bozuk kanalizasyondan dolayı 1 hafta önce sokağı su basmış, kaldırım taşları kötü işçilikten olsa parçalanmış, sökülmüştü.

Uykuya dalmama uyanmam bir olmuştu. güneş perdenin aralığından odamı aydınlatıyordu. perdeyi araladım ve 100 katlı binalar, uçan arabalar ve sokağın başındaki bor işleme merkezi ile karşılaştım. Salona geldiğimde başörtülü bacım yemek masasında atom parçalıyor, babam yatak odasında tank üretiyor, kapalı annem evin bodrumundan bor çıkartıyordu. ABD Rusya ve Çin bir anlaşma ile Türkiye'ye bağlanmış, Türkiye ismi Osmanlı olarak değiştirilmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçici bir yavaşlıktır endişe etmeyin, normal şartlarda da iyi olmadığını biliyoruz fakat gençlerin isteklerine kulak veren yetkililer yok maalesef üzgünüm. Bu erişim kısıtlaması dün gece tutuklamalar ile birlikte başladı, devletin bu tarz kısıtlamalar almaması lazım böyle durumda 'korkak' olarak nitelendiriliyor. Fakat özellikle 'twitter' sosyal ağında çok fazla 'vatan haini' mevcut olduğu için birbirleri ile paylaşımda bulunup sokaklara çıkabiliyorlar, en azından bunu engellemiş oldular bir nebze de olsa.
Bu gün aldığım bilgilere göre 'Sultanbeyli' karışmış, Gazi ve diğer beldelere sıçrayacaktır, bahane zaten hazır. Bunun için de önlemler alınmış durumda, İstanbul'da bir çok yerde güvenlik kameralarına da iyileştirmeler yapıldı.
Son ekleme; Ocak ayında satışlar düşüşe geçecek, iş-güç sahibi olan arkadaşlar veyahut satış odaklı iş yapanlar Ocak ayında dikkatli olsun. 2017 yılında muhtemelen ekonomi için iyileştirmeler olacak.
Hocam az önce ikamet ettiğim İstanbul Esenyurt meydanı ve yakınlarında bir olay çıkmış ve biber gazı vs. attılar. Bu arada ben her ne kadar biraz kaba ve kötü bir dille yazsam da aslında aklımdan geçenleri yazmışsınız.

@Recep Baltaş Bunlarla uğraşmaktan bıktım. Daha fazla uzatmadan kilitlerseniz çok sevinirim.

İnsanlara memnun olmadıkları her durumda ülkeyi terk etmelerini söylersen cevabını da alırsın. Sonra ağlamak yok bunlardan bıktım diye. İnsanlar haklı bir biçimde tepkilerini ortaya koyuyorlar. Bak iki gün oldu halen daha internet yavaş. Video yükleyemiyorum, iş yapamıyorum. Şu anda doğrudan benim iş yapmam engelleniyor.

Sen ne yapıyorsun peki ? Daha yüksek paket al diyorsun, insanlarla dalga geçiyorsun. Üstüne bir de sanki mağdur olmuş gibi bıktım diyorsun. Ya böyle gereksiz cümleler kurmayacaksın ya da susacaksın.

Düzgün bir organize ile terörü desteklemeden izin verilen her yerde istediğiniz protestoyu yapabilirsiniz.

Ne istediğinize bağlı. Mesela elinize IŞİD bayrağı alıp şeriat gelmesi için protesto ederseniz kimse size dokunmaz. Ama hele ki vergileri, yasakları, zamnları protesto etmeye kalkın, hemen tepenize binerler...

Anlaşılan, tutuklanmalar zorunuza gitmiş.

Biz internet yasağından bahsediyoruz sen gelmiş tutuklamalardan bahsediyorsun. Tutuklama lafı bile geçmedi. Ama tabi, hemen desteklediğin köhne zihniyet eleştirilmeye başlayınca aynı baştaki gibi karşı duranlara nasıl çamur atayım ayaklarına yatma durumları.

Size 1 haftalık bir uyarı verdim. Hani şu savunduğunuz yasakları daha iyi anlayabilmeniz için. Empati kurmanıza yardımcı olur.

Adam iş sandıkta diyor siyasete kayacaksa kaymalı euro 3.5'i geçti alooo.

• Hedef 2023.
  • Gelişmemizi çekemiyorlar.
  • Biz süper gücüz.
  • Yerli işlemci yapacaz.
  • Gizli maddeler var.
  • Bor çıkarmamıza izin vermiyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular