iPhone 14 Pro Max mi Samsung S23 Ultra mı?

Düşünsene bir markanın en premium en üst cihazını alıyprsun sonra Custom ROM falan uğraşıyorsun :D
Custom rom kısmı opsiyonel. Samsung arayüzü gayet iyi ama yıllar sonra güncelleme desteği kesilince can sıkıntısına böyle şeyler yapabilecek olmak güzel ayrıcalık.

Düşünsene bir markanın en premium en üst cihazını alıyprsun sonra Custom ROM falan uğraşıyorsun :D

Bu durum güncelleme desteği kesildikten sonraki zamanda, isteğe bağlı bir tercih.

Siz en başından beri 13.000₺ fazla olmasına rağmen, 14 Pro Max öneriyorsunuz. Apple fanı olduğunuzdan şüphelenmeye başladım, AirPods - AirTag vesaire ayrıca ön plana çıkarmanız şüphelerimi daha da arttırıyor.

S23 Ultra fiyat performans açısından daha mantıklı bir model. Arka kamera paketi, paneli ve yonga seti 14 Pro'ya göre daha iyi, 14 Pro'nun ise video performansı ve ön kamerası daha iyi, bunlar dışında pek avantajı yok.

Bu durum güncelleme desteği kesildikten sonraki zamanda, isteğe bağlı bir tercih.

Siz en başından beri 13.000₺ fazla olmasına rağmen, 14 Pro Max öneriyorsunuz. Apple fanı olduğunuzdan şüphelenmeye başladım, AirPods - AirTag vesaire ayrıca ön plana çıkarmanız şüphelerimi daha da arttırıyor.

Ben Apple fanboyu falan değilim. Olsamda bir şey değiştirmiyor bana göre. Apple cihazların Android'den uzun ömürlü olduğunu biliyoruz hepimiz. Ayrıca aynı forumda kaç kere Apple düşmanı ilan edildiğimi saymadım gerçekten :D

1687955431890.png

S23 Ultra tabii ki. Üstelik kaç bin TL de cebinize kalıyor. Apple'a bu paralar verilmez artık işin cılkı çıktı.

Custom ROM'la isteyen uğraşır. Xiaomi değil bu, Samsung. Android tarafının en başarılı arayüzlerinden One UI'a sahip.

Samsung çok kullandım. One UI Android değil de farklı bir OS hissiyatı veriyor biliyorum. Arkadaşın mesajında da bahsetmek istediğini anladım. Benim alaya aldığım konu düşünsenize bir markanın en üst model cihazına bayağı bir para verip alıyorsunuz fakat 4-5 sene sonra Custom ROM falan uğraşın daha uzun ömürlü gitsin diyen bir tayfa var. Ben bu cihaza bu kadar para veriyorsam hayatımı kolaylaştırmalı ve uğraşmamam lazım kronik sorun vs.

Apple cihazların Android'den uzun ömürlü olduğunu biliyoruz hepimiz.

Dostum bu ezbere konusmaktan baska bir şey degil. S5 zamanlarinda degiliz, gunumuz Pixel, OnePlus ve Samsung amiralleri en az iPhone kadar uzun omurlu. iPhone 12 kullanicisiyim bu arada.

4-5 sene sonra Custom ROM falan uğraşın daha uzun ömürlü gitsin diyen bir tayfa var.

Evet, çünkü bu bir imkan. Emin olun IPhone'da böyle bir seçenek olsaydı, her yerde bunun övgüsünü yapacağınızdan şüphe duymazdım. Ayrıca arada 13K ₺ fiyat farkı var diyorum, ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da konuyu boş yere uzatmak hoşunuza gidiyor.

Tamam Apple en iyi, gidin alın - mutlu olun. İnsanları yanlış seçeneklere yönlendirmeyi bırakın artık...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı