- Makaleler
- 2
Daha fazla
Geekbench sonuçlarına bakın o zaman. A15’in gerisinde veriler gün gibi ortada. SD8G2 Geekbench’te tek çekirdekte ortalama 1800 civarlarında puan alıyor. A15 ise ortalama 2300 civarı puan alıyor. A16 ise 2500 alıyor. Çoklu çekirdekte de benzer sonuçları görebilirsiniz. Ama performans konusunda hak veriyorum. Günlük kullanımda hissedilebilecek bir fark değil. Fakat oyunlarda bariz bir üstünlüğü var. Oyun oynayan biri kesinlikle S23’ü tercih etmeli. Ayrıca fiyat konusunda da hak veriyorum. Yurt dışı iPhone 14 Pro almaktansa yurt içi garantili S23 bence de daha mantıklı bir seçim.Günlük kullanımda CPU farkını kullanıcının fark edeceğini sanmıyorum ki A15'in 8 Gen 2 For Galaxy'den daha iyi olması da mümkün değil. iPhone'un batarya kapasitesini daha az yapması işletim sistemine güvenmelerinden dolayıdır, daha az batarya kapasitesine sahip olup daha yakın performans vermesi avantaj sayılmaz. Ayrıca konumuz S23 ve 14 Pro, Pro Max ve Ultra modelleri değildir. Aradaki fiyat farkına bakınca 14 Pro'ya göre kamera, işlemci ve batarya performansı konusundaki başarısına bakarsak S23 almak daha mantıklı bir karar olur.