iPhone 5S mi Xperia Z2 mi yoksa LG G3 mü?

• Konuyu başlatan GameR07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 11.401
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu saatten sonra 5S almak yanlış olur. Stabil olabilir ancak saydığınız telefonlar ile baş edebilecek bir sisteme sahip değil. Bir de ben ekranının çok çok küçük olduğunu düşünüyorum. Ben olsam temmuz ayının ortalarını bekler Lumia 930 alırdım. :)

upload_2014-6-27_9-39-14.png

Bu saatten sonra 5S almak yanlış olur. Stabil olabilir ancak saydığınız telefonlar ile baş edebilecek bir sisteme sahip değil. Bir de ben ekranının çok çok küçük olduğunu düşünüyorum. Ben olsam temmuz ayının ortalarını bekler Lumia 930 alırdım. :)

Eki Görüntüle 7344

Windows Phone ben de seviyorum. Sistemi rahat, güzel. Android, sistemin yarisini yiyor. Zaten bu da islemlerde uygulama çökmesine, donmasina, kasilmasina sebep oluyor. iPhone daha stabil. Android Markette (Google Play) çok fazla çöp uygulama var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z1 kullanıyorum ve Z2'yi kesin alacağım. Tasarım olarak çok iyi. Performansı konuşmaya bile gerek yok. Snapdragon 801 ve Adreno 330 kral.

Windows Phone ben de seviyorum. Sistemi rahat, güzel. Android, sistemin yarisini yiyor. Zaten bu da islemlerde uygulama çökmesine, donmasina, kasilmasina sebep oluyor. iPhone daha stabil. Android Markette (Google Play) çok fazla çöp uygulama var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda LG G3'ün incelemesi mevcut. Neye dayanarak "Bir sıkıntı çıkarsa çözüm yolu olmayacak." söylüyorsunuz? Garantiye gönderebilir bir sorun çıkarsa ki çıkacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Aksesuar konusunda hangi yönden zayıf buluyorsunuz LG'yi? Kılıf deseniz en baba kılıflardan biri var LG G3'de (Quick circle). Kablosuz şarj deseniz o da var. Kulaklık olayına girersek hiçbir telefonda stok kulaklığını kullanmayı önermem. Bir Sennheiser şart bence. Hiçbir Android telefonun iOS rahatlığını vermediği düşüncenize katılıyorum ama Android cephesine bakıldığında yazılım açısından (stabilizelik, rahatlık vs.) 1. sırada LG, 2. sırada ise SONY gelir bana göre. iOS bir süre sonra sıkar, kapalı kutu bildiğiniz. App Store'da çoğu uygulama ücretli ve ücretleri inip çıkabiliyor. Android markette çöp uygulama çok. Uygulama yapan direk sürüyor markete. Android güvenliği de sizin kullanışınıza bağlı. Nereye tıkladığınıza neyi indirdiğinize dikkat ederseniz bir sorunla karşılaşmazsınız.

Hocam, şöyle diyeyim, telefon yeni çıktığı için bir sorun olursa çözümü internetten bulamayacağız. Servise gondermek gerekcek. Ayriyetten iPhone kapali kutu olamaz. Jail Break denen bir sey var. Uygulama konusana gelince, internetten gidip apk indireceğinize iPhone'da ipa indirin. Aksesuar konusuna gelince, bir Samsung bir Apple kadar aksesuar var mi acaba? Cop uygulama konusuna gelince, neyi indirdigini bilmek guzel ama markette goruntu kirliligi oluşuyor.

iPhone'a JB yapmak anlamsız. JB yaparsanız iPhone kavramının ne önemi kalır ki? Android olur o telefon. App Store'da ücretli olan uygulamaların internetten korsan versiyonlarını yükleyebilirsin o zaman. iOS işletim sisteminde virüs kavramı yoktur ama JB yaparak bu olmayan kavramı var edebilirsiniz. Korsan yazılımlardan sisteminize sızan virüsler telefonunuzun yavaş çalışmasına neden olur ve daha da önemlisi bilgilerinizi çalabilir. Ne iOS'un güvenliği kalır ne de stabilizesi. Elde var sıfır.

Hocam, ben tüm iPhone cihazlarıma JB yaptım, özellikle de iPhone 4. Telefon kendine geldi, hizlandi. Guvenlik konusunda JB halinde bile cok iyi. Dışarıdan yüklediğimiz korsan oyunların orijinalindan farki olmaz. Zaten su anda benim yavas olan cihazlarim, yaptigim basit islemler bunlar, aliskinim. S3 Mini'ye kac kere ROM attim daha stabil olsun diye. S4'e de kac ROM attim daha stabil olsun diye, orijinallerine gore performans artisi oldu ama su an kullandigim iPhone 5S kararlılığını veremediler. App Store'de her hafta bir ucretli uyguma ucretsiz oluyor. Ayriyetten 5S'te bunlarin hicbirini yapmadan stabil telefon. Beni Apple'ci olarak gormeyin, hangi firma iyi urun cikartirsa onu savunurum.

Eki Görüntüle 7344
acaba bu yazıyı neye dayanarak yazdınız anlamak cidden zor. yahu apple kendi donanımını ve kendi yazılımını yapan bir firma ayrıca cihazına yazdığı uygulamaları bile kendi sistemi ile yazdırıyor. yani kısacası donanım ve yazılım tamamen birbiri ile uyumlu. gelelim demek istediğimin asıl türkçesine 64 bit mimariye sahip bir işlemci sizin kağıt üzerinde gördüğünüz çekirdekler ile kıyaslandığında geride kalmaz üstün olduğu kısımlar bile vardır, android'de kullanılan evrensel uygulamalar her model için tek tek yazılmıyor malesef cihazdan cihaza uygulama farkı çıkıyor, oyunlarda bile birbirine yakın donanımlar dağlar kadar fark gösteriyor. 5S'de kullandığınız uygulamalar asla kasmaz ve yüksek performansta oynayabilirsiniz veya 5 ve 5C alt modellerde sıkıntı olabilir çünkü eski jenerasyon. lütfen yaptığınız karşılaştırmaları mantıklı yapın. insanların ne alacağı konusunda yalan yanlış bilgilendirme yapmayın

@CEOnuralp ne yazmışsın be. Ama mesajımı okuyup anlamadan yazmışsın. Bu arada bahse girerim Apple kullanıyorsun. Ben ne dedim stabil olabilir evet ama dedim, Z2 ile G3 ile yarışamaz dedim. Senin Z2 dediğin telefon donanımın teknolojinin nirvanası. G3'e hiç değinmiyorum. Buyur aynı cümlemi tekrar yazayım da tekrar aynı şeyleri söyle.
"IPhone 5S, Z2 ve G3 ile kıyaslanacak donanıma ve sisteme sahip değil."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı