iPhone'dan Samsung S serisine geçmek

Herkese iyi sosyaller;

iPhone 13 Pro Max cihazını kullanıyorum fakat telefon bana fazla ağır geliyor ve kamerası beni tatmin etmiyor. Üstelik oyunları da bilgisayarda oynadığım ve telefonda sadece sosyal medyayı ve kamerayı kullandığım için diğer özellikleri bende işlevsiz kalıyor. Bu sebepten düşündüm ki daha uygun fiyatlı kamerası güzel Android bir cihaza geçiş yaparım hem de kalan parayı başka yerde değerlendiririm. Samsung'un s serisi telefonları tasarım olarak çok hoşuma gidiyor ve eskiden S9 kullanan biri olarak uzun süre beni götüreceğini tahmin ediyorum. Sizler benim bu düşüncelerim hakkında ne söylemek istersiniz? Sizce iPhone abartıldığı kadar iyi mi?

Bunların yanında telefon önerilerinize de açığım. Bütçe olarak 40.000'e kadar çıkarım.
Kamerası tatmin mi etmiyor ?
 
12 PRO Maxden S21 Ultraya geçtim. Herkes yapma dedi ama ben aşırı memnunum. Rahatlık, özgürlük, kalite ve cebimde para kalması çok iyi birsey. Arada kalan paraya saat + kulaklik alabiliyordum Samsungdan almadım fakat bütün ekosistemi alabilirsiniz.
 
12 Pro Max'den S21 ultraya geçtim. Herkes yapma dedi ama ben aşırı memnunum. Rahatlık, özgürlük, kalite ve cebimde para kalması çok iyi bir şey. Arada kalan paraya saat + kulaklık alabiliyordum Samsung'dan almadım fakat bütün ekosistemi alabilirsiniz.

Arkadaşta 12 Pro Max var telefonu elime aldım ekran tasarımı garip ağırlığı garip tutuşu garip hiç memnun kalmadım telefondan iyi ki almamışım dedirtti.
 
@supprime yazdığımın neresi komik bir söyle. Ağır ama performanslı telefon mu, yoksa hafif ama 2 yıla kasacak telefon mu?

Telefonu kasıtlı olarak eskiten bir markayı savunuyorsun ayrıca her attığım emojinin hesabını mı vereceğim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 olsa S22'ye geçilir derdim de. 13 Pro Max'ten geçmenin pek bir anlamı yok. Ekran olarak ikisi de 120 hertz, ikisinde de telefoto kamerası var. Ben de 13 var ve S23 serisini bekliyorum. Geçeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı