İtopya Kargo Sorunu

İtopya'dan alışveriş yapmak pişmanlıktır! Ayın 24'ünde sipariş verdiğim ürün hala kargolanmadı. Üstelik her Allah'ın günü arıyorum ve bağlanabilmek için en az 40 dakika bekliyorum! Öğrenciyiz sonuçta ne dakikamız kaldı ne paketimiz.

Adamları arıyorum 45-50 dakika bekledikten sonra diyorlar ki yoğunuz işlem sırasına göre gönderiyoruz yahu arkadaş ben bu sıraya 10 gündür gelemedim mi? En sondan ikinci aramamda, cevapları yoğunluktan dolayı gecikiyor fakat sizin işleminiz öne çekilmiş deyip 29 Kasım cuma günü kargolanacak dediler cuma günü oldu kargo yok bir daha aradım e dedim böyle böyle demiştiniz?
Kusura bakmayın arkadaslar yanlış bilgi vermişler pazartesi günü kargolanacak dediler. Bugun oldu hala tık yok.
Her aramamda en az 40 dakika bekliyorum ve tam saat 15 civarlarında bugun yine aradım. Ne oldu dersiniz? Tam tamına 59 dakika bekledim müşteri temsilcisi bağlandı telefonda 1 saat arama sınırı olduğu için telefon kapandı. Şimdi tekrardan arıyorum ve arayıcı sıra numarası 43 diyor. Çıldırmamak elde değil.

Bu kadar vurdumduymaz ilgisiz laubali bir firma görmedim. Bir de atarlı giderli konuşuyorlar insanla.

İtopya pişmanlıktır, bir daha da alışveriş falan yapmam buradan.
Ben kara cuma gecesi itopyadan monitör sipariş vermiştim. 2 gün içinde geldi. Size nasıl gelmedi anlamadım.
 
Ben kara cuma gecesi itopyadan monitör sipariş vermiştim. 2 gün içinde geldi. Size nasıl gelmedi anlamadım.
Bilmem? bizde anlamadık
28'inde sipariş verdim 5'inde kargoladılar şimdi de gerizekalı Ups'yi bekliyorum
ürün geldiğinde bi numara aradı beni 5 dk içinde geri döndüm dedilerki gps ile izleniyoruz geri gelmemiz mumkun değil dedi. bende yeni ürün heyecanından yarını bekleyemem dedim nerdesiniz dedim benim evin orayı söylediler. 2-3 dakikalık bir yer gidip kendim aldım geldim:) hızlı çalısıyorlar asında geldiği gün dağıtıma cıkarmıslardı
 

Geri
Yukarı