Kablo çalan suriyeli mahlukat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimi. Üstüne bir de sabun falan... Kampın girişine de "çalışmak özgürleştirir" yazacan. 7/24 de "ırmağının akışına" verdin mi tamamdır (!)

Aynısını Almanlar Türklere yapınca ama ovvvv.

Yahu normal bir şekilde eğit, hayata kazandır kardeşim. Yarın öbür gün aynısı bizim başımıza gelecek. Bizler Avrupa'nın Suriyelileri olacağız. Hiç bana masal okumayın ben durur savaşırım diye. Geçin o işleri. Ben savaşmam. Açık ve net.

Abi ilk olarak ben o işte savaşırız alırız ha bordo berelimiz var kafalı biri değilim ciddi alıcağnızı bilsem yazmazdım dalgasına yazmıştım ama ilk başta bende diyordum ne iyi yardım ediyoruz ama besle kargayı oysun gözünü oldu olaylar. İnsan belli bir süre sonra dayanamıyo canileşiyor bu yüzden böyle yazdım. Bu kadar sıkılmasada biraz kısıtlama getirilmeli benim abilerim ablalarım bu adamlar yüzünden iş bulamayı patronlar bunları 500 tl maaşa bağlıyo kaba olucak ama hayvan gibi çalıştırıyo en azından devlet alıp bunları kamplara yerleştirsin işlerde calıştırsın yemek versin su ısınma barınma imkanları versin yeter. Bir de cocuklarına eğtim versin daha iyi ve yararlı olur. Benim fikirlerim böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu normal bir şekilde eğit, hayata kazandır kardeşim.
Recep abim iyi dersin hoş dersin de daha kendi gençliğimiz bilinçsiz, eğitimsiz(öğretim demiyorum) yetişiyor ki. Benle aynı sınıfta İstiklal Marşının 10 kıtasını bilmeyen var. Kendi geleceğimiz zaten bilinçsiz, niteliksiz sadece boş bilgi dolu bir beyinle yetişiyor. Bir de bunları nasıl eğitelim? Eğer bunları eğitirsek ve eğitimde Arapça kullanırsak, ki böyle olacaktır, yarın birgün bunlar seçme seçilme hakkı aldığı zaman Arapça'nın ikinci resmi dil olmasını istemeye kadar gider bu iş.

Hırsızlık yapmış olabililr. Ama neden Suriyelileri hedef alıyorsunuz? Türkiye'deki tüm suçları Suriyeliler mi işliyor?
Abi bunu suç oranlarına bakarak anlıyamasın her sokak başında bir Suriyeli elinde cakıyla duruyor (Ankara için soylüyorum)sen cidden sokakta yanında ablan varken öyle bir ortamda rahat yürüyebiliyormusun bu ırkcılıksa evet ırkcıyım bunu bir Suriyeliye para vermedim diye cakıyla tehtit edilmiş biri olarak söylüyorum.

Kendi milletimizi eğitemezken elin Suriyelisini eğitmeye çalışmak da ayrı bir kafa. Sen bu boş adamları ülkeye koşsulsuz alırsan gelir burada vatandaşından daha rahat da çocuk yaparlar, çalarlar da, ülkenin kanunlarını çiğnerler de.

Bizim mahalledeki Ampul partisine oy vermeden önce düşünecekti onu insanlar, nüfusun çoğunluğu lamba partisine oy vermeyeceğini söylüyordu? Nasıl %50 oy aldılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiside var kötüsüde. Ekonomiye katkı sağlayanları var. Çoğu iş sahalarında Suriyeliler var. Irkçılık yapmayalım arkadaşlar. Onlarda bizim gibi Müslüman insanlar.

Kendi ülkemizin vatandaşlarının dertlerini çözmeden niye başkalarına yardım etmekle uğraşıyoruz? Bunlar ülkeye alınırken vatandaşa soruldu mu? Hümanistliği bir kenara bırakıp mantıklı düşünün. Azınlıkların yanlışlarından bahseden herkese IRKÇI damgası yapıştırmak çok hoşunuza gidiyor. Suriye yönetimi ülkesindeki tüm faydasız bireyleri bize yolladı. Kendi ülkesine ihanet eden birinin bize ne faydası dokunabilir? Gelen geçen herkesi ülkeye aldığımız için 3 Yıl boyunca yaşanan Terör saldırılarını ve ölen vatandaşlarımızı görmezden geliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı