sonsz
Hectopat
- Katılım
- 20 Eylül 2018
- Mesajlar
- 269
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Dimi. Üstüne bir de sabun falan... Kampın girişine de "çalışmak özgürleştirir" yazacan. 7/24 de "ırmağının akışına" verdin mi tamamdır (!)
Aynısını Almanlar Türklere yapınca ama ovvvv.
Yahu normal bir şekilde eğit, hayata kazandır kardeşim. Yarın öbür gün aynısı bizim başımıza gelecek. Bizler Avrupa'nın Suriyelileri olacağız. Hiç bana masal okumayın ben durur savaşırım diye. Geçin o işleri. Ben savaşmam. Açık ve net.
Abi ilk olarak ben o işte savaşırız alırız ha bordo berelimiz var kafalı biri değilim ciddi alıcağnızı bilsem yazmazdım dalgasına yazmıştım ama ilk başta bende diyordum ne iyi yardım ediyoruz ama besle kargayı oysun gözünü oldu olaylar. İnsan belli bir süre sonra dayanamıyo canileşiyor bu yüzden böyle yazdım. Bu kadar sıkılmasada biraz kısıtlama getirilmeli benim abilerim ablalarım bu adamlar yüzünden iş bulamayı patronlar bunları 500 tl maaşa bağlıyo kaba olucak ama hayvan gibi çalıştırıyo en azından devlet alıp bunları kamplara yerleştirsin işlerde calıştırsın yemek versin su ısınma barınma imkanları versin yeter. Bir de cocuklarına eğtim versin daha iyi ve yararlı olur. Benim fikirlerim böyle.
Son düzenleyen: Moderatör: