Kas yapmak için nasıl beslenmeliyim?

Saydıklarım aman aman pahalı bir şey değil ayrıca protein tozu gerekli bir şey değil kreatin almak daha mantıklı, Onu geçtim 1 şeye yatırmaktansa diğerlerine yatırmak eşit şekilde daha mantıklı.
Sporu dozunda yapacaksaniz kreatin gereksiz kalabilir fakat kutle hacim kazanmak istiyorsaniz kreatin dediginiz gibi daha mantikli olur.
 
Hocam ne olduğunu biliyorum direk protein tozu yazıyor ya ondan bahsediyorum.
Sizin bildiğini biliyorum ama çoğu kişi dalgaya ya da kulaktan dolma bilgiyle geliyor o sinir bozuyor, Onu geçtim steroid kullanayım 1 yılı 3 aya indiriyor zamandan kazanırım (!)

Tavuk göğüsü, hindi füme vs.
O kadar bütçe ve mutfak bilgim yok :D daha basit şeyler.

Yumurta haşlamak
Pilav, Makarna tarzı.
 
Sizin bildiğini biliyorum ama çoğu kişi dalgaya ya da kulaktan dolma bilgiyle geliyor o sinir bozuyor, onu geçtim steroid kullanayım 1 yılı 3 aya indiriyor zamandan kazanırım (!)

O kadar bütçe ve mutfak bilgim yok :D daha basit şeyler.

Yumurta haşlamak.
Pilav, makarna tarzı.

Her gün 100 gram tavuk alabilir misiniz?
 
Yahu hocam peynir altı suyuna protein tozu demişler protein sakızı olsa gece gündüz çiğnerler bilmiyorlar muhtemelen "kas yapmak" görünce dalgaya geldi %70 ihtimal ile.
Protein tozu protein haricinde farkli brsinlerde iceriyor, whey protein %97 oraninda saflik sunuyor, 3 olcek proteini (80gr) et olarak almak cok mantiksiz(her acidan), ayrica protein tozu et urunlerine karsin kasa daha hizli etki eder.
 
O kadar bütçe ve mutfak bilgim yok :D daha basit şeyler.

Yumurta haşlamak.
Pilav, makarna tarzı.

Onlarda olur evet internetten bakabilirsiniz proteini yüksek gıdalara aklıma geleni söyledim yulaf falanda yiyorlar lifli diye ama spor Türkiye'de biraz cebinizi yakıyor maalesef 3-4 ay kadar yaptım bayağı para gitti yok salon parasıdır tozudur.
 

Geri
Yukarı