Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme, 1 yıla kadar ben de oradaydım. O yüzden gayet iyi biliyorum. Siz böyle giderseniz ülkenin durumunu tahmin etmek de zor değil. Ana muhalafetin adayına vermediğiniz sürece bir 20 yıl daha yönetilirsiniz böyle.

Ana Muhalefet Partisi ne zaman bizim Milli Güvenlik Sorunlarımıza vatansever şekilde yaklaşır, ne zaman ki ülkenin çıkarlarını "uluslararası hukuka" tercih etmez. Ne zaman Tunceli'ye dersim demez, ne zaman sezgini, cananı partiden atar, o zaman alnımızıla oy atarız. Tavuğu Kışkışlıyacağız diye horozu getirmeye hiç niyetimiz yok. 2. Çözüm sürecine göz kırpanlara hiç tahammülümüz yok.

İşin ucu sana dokunmuyor ne de olsa değil mi? 😡😡
Evet dokunmuyor. Ana muhalefet kazansa sizin için daha iyi ama madem ısrar ediyorsunuz oy vermemekte bana giren çıkanı yok.

Ya sana kaç para lazım onu söyle.
Merak etme, burada doğru düzgün bir maaş alıyorum.

Umarım sınır dışı edilirsin.
Umrumda olmaz pek.

Ana Muhalefet Partisi ne zaman bizim Milli Güvenlik Sorunlarımıza vatansever şekilde yaklaşır, ne zaman ki ülkenin çıkarlarını "uluslararası hukuka" tercih etmez. Ne zaman Tunceli'ye dersim demez, ne zaman sezgini, cananı partiden atar, o zaman alnımızıla oy atarız. Tavuğu Kışkışlıyacağız diye horozu getirmeye hiç niyetimiz yok. 2. Çözüm sürecine göz kırpanlara hiç tahammülümüz yok.
Kendi hatalarınızdan dolayı ağlamayın seçim sonrası madem tamam mı?

Sevmeseniz bile vermek zorundasınız. Ondan sonra RTE yine kazandı diye kimse ağlamasın.
Bunu anlama kapasiteleri yok. Bunu söylediğim için de hakarete maruz kalıyorum.

Aynen kanka öyle mi alıyorsun? Hayatımda senin kadar fake bir gurbetçi görmedim.
1675189574621.png

Evet dokunmuyor. Ana muhalefet kazansa sizin için daha iyi ama madem ısrar ediyorsunuz oy vermemekte bana giren çıkanı yok.

Umurumda olmaz pek.

Kendi hatalarınızdan dolayı ağlamayın seçim sonrası madem tamam mı?

Bunu anlama kapasiteleri yok. Bunu söylediğim için de hakarete maruz kalıyorum.

Birader anlamıyorsun sanırım. Biz ne Erdoğan'ı seviyoruz ne kılıçdaroğlunun yönetim biçimini biliyoruz. Ve adamın vaatleri ya da benimsediği yönetim biçiminin ülkeyi daha beter hale getireceğini ve çocuk kandırır gibi saçma sapan vaatler verdiği için sonunun Erdoğan'la aynı olacağını ön görüyoruz yoksa biz de hoşnut değiliz bu durumdan anladın mı şimdi?

Kılıçlaroğlu kötü bir aday ama onlar bir seçim daha kazanırsa neler olacağını bilmek görmek istemiyorum.

AKP bir daha kazanırsa halkın ne kadar çaresiz ne kadar kötü bir şey yaptığını görmeyi izleyip zevkte alabilirim aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı