Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Kemal Kılıçdaroğlu %90 ihtimalle aday olacak. Özellikle sorum muhalif arkadaşlara,
Muhalif olsanız bile Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz? Yoksa seçime gitmez veya karşısındaki rakibe mi oy verirsiniz? Merak ettim teşekkürler.

Kesinlikle vermeyeceğim ben. Selahattin demirtaşa yazık neden içeride tutuluyor diyen bir adam bana göre terör yancısı, ve altılı masa diye bir saçmalık var 6 kişininde fikirleri farklı iktidara gelirlersede fikir ayrılıkları olacaktır böyle ülke yönetilmez. Bence ince daha iyi bir seçenek.

Kanka bak tekrardan söylüyorum yaş önemli değil ne dediği önemli. İçişleri bakanıda sütten çıkmış ak kaşık. Bütün adaylar eksiksiz mükemmel değildir.
Ben anlatamadım hocam. Yaş neden önemli biliyor musunuz, oy kullanma yaşı 18 çünkü. Ne dediğinin bir önemi yok. Sen oy verebiliyorsan değerlisin, veremiyorsan pekte bir önemin yok. Bunu ben değil, sistem söylüyor. Yani ben 18 yaş ve üstü çok az kişinin ZP İttifakına vereceği kanaatindeyim. Başka bir arkadaşta "şimdi hazırlıklara başlasan iyi olur" demiş %10 oy alacaklarını savunmuş. Komikler cidden.

Arkadaşlar Kemal Kılıçdaroğlu %90 ihtimalle aday olacak. Özellikle sorum muhalif arkadaşlara,
Muhalif olsanız bile Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz? Yoksa seçime gitmez veya karşısındaki rakibe mi oy verirsiniz? Merak ettim teşekkürler.
Malesef.

Yorumları okuduğumda gördüm ki sırf vermek istemiyor diye linçlenenler olmuş. Bazılarındaki zihniyet aynı ve o kadar saçma bir zihniyet ki bu. Hem ifade özgürlüğünden bahsediyorlar hem de insanların fikirlerine saygı duymuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı