RyanGosling
Attopat
Keşke ogan alsaydı.Bu hayalperest dünya işte, ben günlerdir malum partinin kazanacağını biliyordum. Bir yandan da dağ eşekleri kazanamadı ona sevindim, bir yandan da üzüldüm, arada kaldım.
Keşke ogan alsaydı.Bu hayalperest dünya işte, ben günlerdir malum partinin kazanacağını biliyordum. Bir yandan da dağ eşekleri kazanamadı ona sevindim, bir yandan da üzüldüm, arada kaldım.
6'lı masa + HDP toplandı yine yenemediler.6+1 mi?
Kılıçdaroğlunun demirtaş'ı yargılatıp tekrar hapise geri koyma olayını insanlar ''Öğğğ Deröristi hapisten çıkaracak'' şeklinde yorumladığı için de kafası almayan insanlar yanlış yönlendi/yönlendirildi. 6lı masa işe yaradı yaramadı bilemem fakat %lerin yakın olmasında dahi büyük etkilerinin olduğunu düşünüyorum. Kanımca 2. turda Sinan oğan'ı kim kendi safına çekebilirse o kazanacak.6'li masa hiçbir işe yaramadı daha kaliteli kaybettiler sadece ülkede su an milliyetçilik yükselişte kılıçdaroğlu bunu görmeyip HDP ile ittifak yapınca oy kaybetti keşke atayla yapsaydı ince ogan özdağ ile birlesse alirdi.
Dostum bu tarz insanlara laf anlatmaya kalktığında herşeyi açıklasan bile bi yararı olmuyor.Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Selahattin Demirtaş'ı salmak dışında on numara olurmuş, keşke Kılıçdaroğlu gerçekten sizin ebeveynlerinizin düşündüğü gibi biri olsaymış.Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Cumhur ittifakında 4 parti ayrıca destek veren kaç tane parti var ?6'lı masa + HDP toplandı yine yenemediler.
Hatta 7 kişi de değil bütün muhalefet toplandı.
Direk serbest kalacak dedi yargılatip hapise koyacam demedi. Ama en büyük sebep HDP aday gostermeyince oldu. Kazanmak için karşısında durması lazımdı ki oğan kk dese bile seçmeni vermeyebilir 0.6 falan kesin artar akp.Kılıçdaroğlunun demirtaş'ı yargılatıp tekrar hapise geri koyma olayını insanlar ''Öğğğ Deröristi hapisten çıkaracak'' şeklinde yorumladığı için de kafası almayan insanlar yanlış yönlendi/yönlendirildi. 6lı masa işe yaradı yaramadı bilemem fakat %lerin yakın olmasında dahi büyük etkilerinin olduğunu düşünüyorum. Kanımca 2. turda Sinan oğan'ı kim kendi safına çekebilirse o kazanacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.