Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Bundan sonra bu millete ne olursa olsun acımayacak düşene bir tekme de biz vuracağız çünkü milletimiz bundan zevk alıyor, yapacak bir şey yok arkadaşlar ne kadar laf dökerseniz dökün kendileri anlamak istediklerini duyacaklar. Bu dönemden sonra nitelikli insanların yurtdışına gidişleri artacak bize de eğitimsiz suriyeli afgan girişleri artacak.

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Selo içerden KK'nin isteğiyle çıkmayacak. AİHM kararıyla dışarı çıkacak. Suriye'den askerlerimizi çekecek çünkü Suriye'de artık savaş yok. KK, görebileceğin en dindar, en kaliteli insanlardan birisi. İHA-SİHA'lar engellenmeyecek.

Direk serbest kalacak dedi yargılatip hapise koyacam demedi. Ama en büyük sebep HDP aday gostermeyince oldu. Kazanmak için karşısında durması lazımdı ki oğan kk dese bile seçmeni vermeyebilir 0.6 falan kesin artar akp.
Onu kastettiğini sanmıyorum istese de direkt serbest bırakamaz anca haklı bir yargılama verebilir. Aynı şekilde seçmen konusunda haklısın fakat oğan'a oy veren insanların göz göre göre Erdoğan'a vereceğini sanmıyorum. %5 küsürlük oyunun %2sini erdoğan alsa bile kalanını tahminimce kk alacaktır.

Bundan sonra bu millete ne olursa olsun acımayacak düşene bir tekme de biz vuracağız çünkü milletimiz bundan zevk alıyor, yapacak bir şey yok arkadaşlar ne kadar laf dökerseniz dökün kendileri anlamak istediklerini duyacaklar.
Öyle bir şey olmayacak. Düşene tekme atamayacaksın çünkü herkes düşecek, sen de ben de dahil. Çok fazla hayal kurmaya gerek yok. Ya başka ülkeye gideceğiz ya da burada olanları paşa paşa yaşayacağız. Ben artık vize ve uçak bileti bakmaya başladım bile. Geride kalanlara bol şans.

Onu kastettiğini sanmıyorum istese de direkt serbest bırakamaz anca haklı bir yargılama verebilir. Aynı şekilde seçmen konusunda haklısın fakat oğan'a oy veren insanların göz göre göre Erdoğan'a vereceğini sanmıyorum. %5 küsürlük oyunun %2sini erdoğan alsa bile kalanını tahminimce kk alacaktır.
Alsa da kaybediyor kk.

Ulan ülke laik ne anlatıyorsun sen PPdeki Adam'a saygın olsun biraz.
Troll muhtemelen.

Öyle bir şey olmayacak. Düşene tekme atamayacaksın çünkü herkes düşecek, sen de ben de dahil. Çok fazla hayal kurmaya gerek yok. Ya başka ülkeye gideceğiz ya da burada olanları paşa paşa yaşayacağız. Ben artık vize ve uçak bileti bakmaya başladım bile. Geride kalanlara bol şans.

Ben zaten gecesinde bakmaya başladım, zaten üniversite öğrencisiyim stajlara giriyorum projelere katılıyorum. Mezun olunca iş bulur Amerika'ya ya da Avrupa'ya transfer olup hayatımı yaşarım bir daha da siyasal İslam temizlenmeden Türkiye'ye dönmem gündemini bile takip etmem. Eminim ki benim gibi düşünen milyonlarca genç var, ülkenin yaşadığı insan gücü kaybı rekor kıracak bu yıl sonuna doğru. İlerleyen yılları düşününce de bu ülke çok fazla Aziz Sancar, Daron Acemoğlu kaybedecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı