Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Alsa da kaybediyor kk.
Valla teorik olarak konuşmak biraz zor dediğim gibi sonucu net olarak görmek dışıda söylenen şeylerin tam olarak doğruluk payı olmayacak. Umarım KK kazanır gerçekten son yıllarda ülke adına hiçbir gelişme göremedik ve hem ekonomik hem de mental olarak insanları çok etkileyen bir husus bu.

Kılıçdaroğlunun demirtaş'ı yargılatıp tekrar hapise geri koyma olayını insanlar ''Öğğğ Deröristi hapisten çıkaracak'' şeklinde yorumladığı için de kafası almayan insanlar yanlış yönlendi/yönlendirildi. 6lı masa işe yaradı yaramadı bilemem fakat %lerin yakın olmasında dahi büyük etkilerinin olduğunu düşünüyorum. Kanımca 2. turda Sinan oğan'ı kim kendi safına çekebilirse o kazanacak.
Gerçekten Demirtaş'ın desteğini alıp içerde tutacağını mı düşünüyorsun? Ben bile vermek istemiyordum ama artık ne olacaksa olsun dedim verdim ama Kılıçdaroğlu terör denince sınıfta kalıyor. Sinan Oğan bile terörle mücadeleyi beğendiğini söylüyor, Kılıçdaroğlu destek vermeyi bırak bizim askerimizin orada ne işi var dediğini hatırlıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise Kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?
Kime verirseniz verin. Her millet hak ettiği gibi yönetilir.

AİHM'e 2004 yılında AKP döneminde bağlanıldı ve TR mahkemeleri AİHM'i en üst mahkeme olarak kabul etti. Bundan dolayı Selo'nun 3 kez serbest bırakılmasın karar verdiler.
Biliyorum en üst mahkeme olduğunu ama onların verdiği karar selonun suçlu olduğunu değiştirmiyor açık açık bölücülük yapmış birini çıkarmak mantıklı değil. Ama bana kalırsa Demirtaş dışı diğerleri de suçlu.

Valla teorik olarak konuşmak biraz zor dediğim gibi sonucu net olarak görmek dışıda söylenen şeylerin tam olarak doğruluk payı olmayacak. Umarım KK kazanır gerçekten son yıllarda ülke adına hiçbir gelişme göremedik ve hem ekonomik hem de mental olarak insanları çok etkileyen bir husus bu.
Umarım da inşallah terörü desteklemez başka şans kalmadı.

Sence 10 tur kaybeden mi yoksa 25 yıldır olan birisi mi?
Daha Kılıçdaroğlu Müslüman bile değil.
Kimse dinini göre oy almıyor Tabi Türkiye gibi cahil bi ülkede oy alır orası ayrı

Kılıçdaroğluna Müslüman değil diyorsun profilinde din düşmanı bir adam var? Bu nasıl bir çelişkidir ya.

Atamın neresinde din düşmanlığı gördün nasıl aklına girdi böyle şeyler. (tahminimce) Osmanlıcısın devleti yıktı camileri ahır yaptı falanda dersin.

Atamın neresinde din düşmanlığı gördün nasıl aklına girdi böyle şeyler. (tahminimce) osmanlıcısın devleti yıktı camileri ahır yaptı falanda dersin.

Bunlar ülkenin kurucularına ayyaş diyen insanlar ve oy alıyolar Atatürk'e ihanet etti bu ülke atamın kemikleri sızlıyordur şimdi, keşke şu an yaşasaydı dediğim de o bile kazanamaz diyenler var ülkede.

Teyyip karşısında en güçlü rakip olarak gözüküyor. Aday İmamoğlu olsaydı o zaman da böyle derdim. Aday olmayı kendi seçti ve direndirdi maalesef kabullenmek zorunda kaldık ve şuan ki durumda kılıçdaroğlu en güçlü rakip.

Gerçekten Demirtaş'ın desteğini alıp içerde tutacağını mı düşünüyorsun? Ben bile vermek istemiyordum ama artık ne olacaksa olsun dedim verdim ama Kılıçdaroğlu terör denince sınıfta kalıyor. Sinan Oğan bile terörle mücadeleyi beğendiğini söylüyor, Kılıçdaroğlu destek vermeyi bırak bizim askerimizin orada ne işi var dediğini hatırlıyorum.
Terör konusunda birşey diyemem ama şu 20 yılda ülkenin geldiği hale bakarak ben artık başka bir cumhurbaşkanı görmek istiyorum. Ülkenin gidişatı iyi değil, Enflasyon çok ağır ve artık insanları gözle görülür şekilde boğmaya başladı,Gençlerin hiçbiri memnun değil yatırımları yok kredi faizleri yüksek iyi bir meslek sahibi olsalar bile tutunabileceklerinin kesin bir garantisi yok. Şu ülkede zengin ve refah içinde olan insanların %1lik kısımı dışında hepsi ya soyundaki insanların bıraktığı mal mülk ile ya da çalıp çırparak refah içinde yaşıyor. Şu ülkede Doktor ve öğretmenlerin neredeyse hepsi yoksulluk sınırında bir maaş alıyor fakat imam veya dini okullardan mezun olanlar ne hikmetse paraya para demiyorlar. Bu ülkenin durumu ortaçağ italyasına döndü. Kilisenin çok güçlü olduğu dönemlerde dini kullanarak insanları korkutup para ve gücünü alıyorlardı. Şuanki Türkiyede de birebir aynı durum geçerli. Siyaset ve Din'in bir an önce ayrıştırılması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı