Kilo verme ne zaman belli olur?

Caglanur3

Centipat
Yaklaşık 20 25 kilo fazlam var. İki haftadır diyetteyim ama çok yavaş gidiyor. Spor da yapıyorum kıyafetlerimin vs. bollaşmasını istiyorum. Fark ne zaman belli olur?

@484334 4 verdim ama kıyafetlerim iyice bol dursun istiyorum daha bi beden küçülmedim spor 1 hadta oldu yapalı ama ben 1 sene ara vermiştim
Haftalık 2 kilo ideal. Sabırlı olun. Bu şekilde devam ederseniz 1 aya farkı çok iyi hissedersiniz. Kaç kilodan düşmeye çalışıyorsunuz?

Hızlı kilo vermenizi önermem, bağışıklık sistemi çöker çok kolay hasta olursunuz, vitamin eksikliği vb. bir çok sağlık sorununa yol açar. Haftada 1 veya 2 kilo vermek idealdir. Kilo vermenin hızı kişinin metabolizmasına göre değişir, zaten sporda yapıyormuşsunuz. Bir kaç ayda hedef kilonuza düşersiniz.

Yaklaşık 20 25 kilo fazlam var. İki haftadır diyetteyim ama çok yavaş gidiyor. Spor da yapıyorum kıyafetlerimin vs. bollaşmasını istiyorum. Fark ne zaman belli olur?
Haftada 1 kilo vermeye çalışın. Çok hızlı kilo verirseniz kaybettiğiniz kiloyu yemeye tekrar başlayınca yine alırsınız. Ağırlık idmanı da yapın sıkı bir fiziğiniz olsun yoksa sarkar, güçsüz kalırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı