Kilo vermenin yolları?

Hayır uygulamanın adı göbeği eritin sadece bu göbeği eritin.

Tamamdır bakacağım.
Aga bölgesel çalış sonra kardio yap falan geçiyorum en basit yöntemi;
  • Tabaklarının ufak seç.
  • 5-6 öğün ye ama az az doymaya çalışma çünkü zaten vücudun da yağ var her türlü vücud kendini ayarlar.
  • Al yanına bir 2, 5L su 1 günde bitir onu.
Ama benim önerim kas ile birlikte zayıflaman kas kütlen artacak bu da daha çok enerji demek yani yağların daha hızlı yanar.

Eğer yemeği hepten kesersen yağların kalır ve skinny fat olursun.

Günde 2.5 litre içebilrirm sanırım.

1.80 boyum 85 kilom var yani fazla, karantina başında spor yapmaya başladım ama aynı zamanda da tabiri caizse ayı gibi yiyordum. Ama 85'ten 84'e kadar düştüm sonra sitenin spor salonu çok havasız kaldığı için bıraktım. Ne kadar yersen ye metabolizman ne kadar yavaş olursa olsun bu işin tek yolu spor yapmak spor yaptığın zaman ne kadar yersen ye gerisi geliyor dostum ancak ben hala kurtulamadım spor çok uzun süre yapamıyorum :D ama istersen yaptığım spordan da bahsedebilirim.

1.80 boyum 85 kilom var yani fazla, karantina başında spor yapmaya başladım ama aynı zamanda da tabiri caizse ayı gibi yiyordum. Ama 85'ten 84'e kadar düştüm sonra sitenin spor salonu çok havasız kaldığı için bıraktım. Ne kadar yersen ye metabolizman ne kadar yavaş olursa olsun bu işin tek yolu spor yapmak spor yaptığın zaman ne kadar yersen ye gerisi geliyor dostum ancak ben hala kurtulamadım spor çok uzun süre yapamıyorum :D ama istersen yaptığım spordan da bahsedebilirim.

Olur anlat.
İlk 2 hafta çok zorlanırsın az yemek yemede ama sonra eskiden yediğin kadar yiyemeyeceksin.

Kendisi zaten rayına oturacak.

Peki atıyorum kahvaltı da ne kadar ekmek yemeliyim akşam yemeğinde falan.

Ben öncelikle kardiyor yaparak başlıyorum, ilk 30 dk 6.3 hızında yürüyorum ardından 2 şer dk aralıkla 9-11 hızları arasında koşuyorum (koşu bandında) ama koşu bandı yoksa aynı şeyleri dışarda yürüyüş yaparak da halledebilirsiniz. Kardiyordan sonra ise dambıllar ile İnternet'ten bulabileceğin ağırlık hareketleri yapacaksın. Eskiden çok güçsüzdüm, hatta ilk başladığımda 1 KGlik dambıl ile yapamadığım hareketi şu an 8 KG + 8KG dambıl ile yapabiliyorum. Hem nefesini düzenliyor hem güç veriyor hem de günlük hayatta daha rahat olmanı yorulmanı engelliyor, Aynı zamanda da kilo veriyorsuni, çok uzun sürmüyor güne .1.30-2 saat ayırarak hafta bir gün tatil ile bir ay da yaptım ben bunları

Olur anlat.

Peki atıyorum kahvaltı da ne kadar ekmek yemeliyim akşam yemeğinde falan.

Karbonhidrat çok sıkıntı olmuyor aga daha çok şeker çünkü şeker hemen depolanıyor.

Ekmek bakkal ekmeği yeme ekşi mayalı ekmekler var onlardan bir dilim yiyebilirsin(Trabzon ekmeği diye geçiyor) eğer bulamazsan siyah ekmek ye başlarda tatsız tuzsus olur ama kilonu verdikten sonra yersin.

Bir de boyun kaç?

Ben öncelikle kardiyor yaparak başlıyorum, ilk 30 dk 6.3 hızında yürüyorum ardından 2 şer dk aralıkla 9-11 hızları arasında koşuyorum (koşu bandında) ama koşu bandı yoksa aynı şeyleri dışarda yürüyüş yaparak da halledebilirsiniz. Kardiyordan sonra ise dambıllar ile İnternet'ten bulabileceğin ağırlık hareketleri yapacaksın. Eskiden çok güçsüzdüm, hatta ilk başladığımda 1 kglik dambıl ile yapamadığım hareketi şu an 8 KG + 8KG dambıl ile yapabiliyorum. Hem nefesini düzenliyor hem güç veriyor hem de günlük hayatta daha rahat olmanı yorulmanı engelliyor, aynı zamanda da kilo veriyorsuni, çok uzun sürmüyor güne .1.30-2 saat ayırarak hafta bir gün tatil ile bir ay da yaptım ben bunları.

Bisisklet sürsem onun yerine.

Ben her gün sırf zevkine dışarı çıkıp en az 2 saat bisiklet sürüyorum ama sevdiğimden. Eğer bisikleti cidden spor olarak kullanacaksan iş yapar ama yokuşta salayım yok işte tek el bırakıp hareket yapayım diyorsan yapma bir işe yaramaz

Çünkü bisiklet sürekli aktif olduğun bir spor değil düzgün bir yol ayarlaman lazım hafif yokuş yukarı olmalı mesela veya düşük viteste sürmemek gibi kurallar koy kendine ama hiçbiri kardiyor ve ağırlık kadar etkili olmaz haberin olsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı