Kızlar neden sadece nikahtan evlenmek istemez?

24 yaşına gireceğim kendime uygun ciddi bir ilişki arıyorum. Fakat bugüne kadar konuştuğum tüm kızlarda düğün yapmamak konusunda anlaşamadık. Sadece nikah düşünen birini bulsam 2 sene içinde evlenmeyi düşünüyorum ama çok zorlanıyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum :(

Instagram Store'si atamayan gelinmi olur. Arkadaşları ne der sonra. Direk nikahtan evlendin derler. Aaaa olur mu hiç öyle şey. Kır düğünü olacak. Şarkıcı hande yener davet edilecek. Evlenme daha iyi boş verya. Paran cebinde kalsın. Zaten paraya göre ve etikete göre aşk oluyor hayatımızda.

Düğün istiyorsa ödesin masraflarını bana ne. O masrafları tek başıma ödemem, ödeyemem de zaten, gider araba alırım, o kadar param varsa neden evleneyim. Eğer düğün için ona servet yatırdıysam o kadını köle gibi evde dört döndürürüm.

Eğer düğün için ona servet yatırdıysam o kadını köle gibi evde dört döndürürüm.
Duygusal bir bağ ile parayı bir araya getirecek kafanda devam edip kadınları para karşılığı elde edebileceğin obje olarak gördüğün sürece daha çok "kızlar beni sevmiyor, bana bakmıyor" diye konu açarsın.

Düğün yapmak yerine o parayı "evimiz için" ya da balayında "birlikte" başka bir şey için harcarız diye bir şey diyemiyorsun, bunda bile sadece "sen" varsın. Hayatında hiç mi sevilmedin diye soracağım da neyse... Nasılsa değişmeye niyetin yok. Şantajla ve tehditle son zamanlarda işler nasıl gidiyor? :D

Nasıl ev alacaksınız o paraya merak ettim.
Bu kadar param olsa forumu bırakır gelir bana evlenme teklifi ederdiniz, bu parayla nasıl araba alınmaz hacı ? Bu kadar parayla beş kişiyle daha evlenirim.

DmuOOUiXcAE3-oK.jpg

Bu kadar param olsa forumu bırakır gelir bana evlenme teklifi ederdiniz, bu parayla nasıl araba alınmaz hacı?

Eki Görüntüle 878845Eki Görüntüle 878845

Evden bahsediyorum. Sizden çok daha zengin bir ailem var. Paraya ihtiyacım yok. Ayrıca neden para için evleneyim? Evleneceğim kişinin parasına değil karakterine bakarım ama siz bu yazdıklarımdan da birşeyleri evirip çevirip kendinizi haklı çıkarmaya çalışırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı