Kopya çekme tavsiyesi

Post-it lere formülleri önemli problemleri yaz ve sıranın altına yapıştır.
Güvenli olduğunu hissettiğin an çaktırmadan bak.
 
Basit notları kitabının arkasına yaz hoca arkası dönünce bak din sınavında öyle yapmıştım bakalım kaç alacaz
Sana yönelteceğim tek soru şu: Kopya çekerek bir iki puan fazla aldığın sınav sayesinde diploma notun fazla olacak. TYT-AYT'de o diploma notu ile kopya çekmeden yazılılarına giren bir kişiyi geçip onun hakkını gasp edince memnun kalacak mısın? Özel okul, devlet okulu zırvalarına girmeden cevaplarsan memnun kalırım.
Şuan ne gasp edilmiyor ki herkes çalıyor her soyuyor kimse sesini çıkarmıyor sınavdan 40 aldım yanımdaki adam hiç çalışmadı kopya ile 85 aldı ben sabahlara kadar çalışmama rağmen
 
Kopya çekmek suçtur. Burada bunu paylaşarak bizi de suça alet ediyorsun farkında olmadan. Elinden geldiğince çalış ve önceki çıkmış soruların cevabına falan bak. Sallamaların tutmazsa az bir puan alırsın ve yeni yapılacak sınavlara girdiğin zaman yüksek puan alarak düzeltirsin. Bence hatanın farkına var ve konunu raporlayıp, kilitlenmesini rica et.
 
Silginin ortasını kesip içine 7 8 sayfa katlanmış kağıt koyabilirsin. Saklaması kolaydır ve dikkat çekmez. Onun dışında avucunun içinde görünmeyecek kadar bir kağıt kes ama kağıt küçük olmasın büyük olsun onu 2 ye katla bu şekilde 4 sayfa alanın oluyor oraya önemli şeyleri yaz.
 
Formülleri pdf haline getir altına formülün adını yaz. Daha sonra telefonuna adobe acrobat indir oradan arama ile direk formüle ulaşabilirsin. Telefon kılıbın, telefonun ve pantolonun siyah renkse işin biraz da kolay tabi sınıfta hafif karanlık olmalı. Bacak bacak üstüne at hocanın olduğu taraftaki bacağın üstte olsun böylelikle siper görevi görmüş olur. Ha unutmadan tuş kilidini kaldır olurda birşey olursa ana ekrana dön ve arkada çalışan adobe acrobatı kapat. Böylelikle hocaya göre değişebilir ama uğraşmaz bile.
Ha birde hoca yanında dolaşıp durursa telefonu bacağını arasına koyup gittiği zaman kolaylıkla kaldığın yerden devam edebilirsin. Ha şunu da unutma bu yöntem senin gelecekte üniversite sınavında zorlanmana neden olabilir. Kolay gelsin, sınavı kopyayla değilde zihnindeki bilgilerle yapman dileğiyle...
Bu biraz kolay olmuş, daha üst seviye bir taktik verebilirdim fakat matematikte değil de sözel derslerde en de çok yabancı dillerde işe yarar. Bir kaç saat önce okulun en kül yutmaz bir kaç hocasından birine çok sağlam geçirdiğim taktiktir, başlıyorum; öncelikle kodlamanızı nasıl yapacağınızı bilin akabinde(Recep Baltaş'a selam olsun :D) kelime sıralaması mı en çok bu konularda işe yarıyor çünkü, kelimelerin eğer hatırlayabilecekseniz ya da soruda kelimeler yukarıda verilecek ise (ve hangi kağıtlardaki soruların çıkabileceği söylenmiş ise) malum kelimeleri ve soru cevaplarını ezberlemeye de zamanınız yok ise kelimelerin sıralamalarının hepsini sıraya yazarsanız hem de hoca yakalarsa yazının kopyaya ait olduğu daha kolay anlaşılır, bunu engellemek için ise kelimelerin ilk hecelerini sırayla yan yana yazıyoruz. İsterseniz saçma bir kelime oluşsun da gamer bir liselinin sıraya yazdığı oyun nick'i gibi görünsün ancak ben karıştırmamak için Kimya'da kullandığımız element sembolleri gibi göstermek adına aralarına virgül atıyorum, kimse anlamaz emin olun. Düşünsenize bi, Kim Kimya ile ilgili şeyleri ingilizce kopyası derdi ki.
 
aga bu baya zor sınavda değil sınav öncesi zorlanabileceğin bir taktik

Aga ayakkabı tabanı şeklinde kağıt kes hoca sınıfa girdiğinde ayağa kaldırıyorsa parmak ucunu boş bırak devamına kopya yaz ve ayakkabının altına yapıştır sınavda bacak bacak üstüne atıp ayakkabının altından bakabilirsin ben denedim hoca şüphelenmedi bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı