Korsan oyun oynarken zevk alamamak

Ben dedim şu an 2 tane yüklüyorum diye neden bu kadar rahatsız etti elebette yükleyeceğim hikâyeli olup Online olmayan oyuna 1 kuruş vermem bu korsan hırsızlıktır mevzusu baydı artık kabak tadı verdi sen korsana düşmanlık yapınca kimse korsan indirmekten vazgeçmeyecek vaktini daha faydalı şeyler yapmak için harca korsan düşmanlığı yerine.☺️

Yükle dostum elbette yükle en çok sen yükle. Hobi olarak korsan oyun yükle hatta.

Ben dedim şu an 2 tane yüklüyorum diye neden bu kadar rahatsız etti elebette yükleyeceğim hikâyeli olup Online olmayan oyuna 1 kuruş vermem bu korsan hırsızlıktır mevzusu baydı artık kabak tadı verdi sen korsana düşmanlık yapınca kimse korsan indirmekten vazgeçmeyecek vaktini daha faydalı şeyler yapmak için harca korsan düşmanlığı yerine.☺️

Seni korsan oynamaktan vazgeçirmeye çalışmıyor ki arkadaş. Korsan oynamak emek hırsızlığıdır diyor sadece sen emek hırsızlığı olduğunu kabullenemiyorsun :)

Adamlar korsan koruması koyuyor daha ne yapsın :) sen bir proje geliştir. Yıllarca emek ver. Yıllarca projen bitsin de emeğin karşılığını alayım diye sabret çalış sonra hop projen kırılsın insanlar senin yıllarca emek verdiğin şeyi bedava kullansın. Bildiğin emek hırsızlığıdır, zaman hırsızlığıdır. Bari Game Pass gibi sistemler kullanın. Hayır bir de korsan oyunla övünenlerin, orijinal oyuna para mı verilir diyenlerin 24-25 yaş altı emeğe saygı duymayan, iş hayatını bilmeyen hatta büyük çoğunluğunun liseli olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :)
Korsan kullanmıyorum lise dönemi dışında da hiç korsan oyun oynamadım ben. Hocam bu bir şahsi fikir. Ben korsanı da savunmuyorum. Bu kadar teknolojinin geliştiği bir dönemde sence korsana engel olmak isteseler yapamazlar mı. Fifa 20 21 22 23 neden hala kırılamadı mesela. Ya da bazı diziler filmler her siteden telif yerken bazıları niye yemiyor mesela. Eğer adamın umrunda değilse kırılıp kırılmaması ya da korsan olarak yayılıp yayılmaması neden korsan oynayan adamın umurunda olsun ki.

Korsan kullanmıyorum lise dönemi dışında da hiç korsan oyun oynamadım ben. Hocam bu bir şahsi fikir. Ben korsanı da savunmuyorum. Bu kadar teknolojinin geliştiği bir dönemde sence korsana engel olmak isteseler yapamazlar mı? FIFA 20 21 22 23 neden hala kırılamadı mesela. Ya da bazı diziler filmler her siteden telif yerken bazıları niye yemiyor mesela. Eğer adamın umurunda değilse kırılıp kırılmaması ya da korsan olarak yayılıp yayılmaması neden korsan oynayan adamın umurunda olsun ki.

Hocam azıcık korsan oyun sitelerinde gezerseniz düşük bütçe ile geliştirilmiş indie oyunların bile korsana düştüğünü görürsünüz. Sizce adamlar yıllarca onca emek ile geliştirdikleri oyunlarının korsana düşmesini umursamıyorlar mıdır? Kötü bir şey demediğini anladım ama yanlış düşünüyorsunuz bence.

Seni korsan oynamaktan vazgeçirmeye çalışmıyor ki arkadaş. Korsan oynamak emek hırsızlığıdır diyor sadece sen emek hırsızlığı olduğunu kabullenemiyorsun :)

Yoo hiç de bile emek hırsızlığı değil bir oyun 1000 lira olursa boynuz kulağı geçer ve korsan devreye girer bunu unutma.

Korsan kullanmıyorum lise dönemi dışında da hiç korsan oyun oynamadım ben. Hocam bu bir şahsi fikir. Ben korsanı da savunmuyorum. Bu kadar teknolojinin geliştiği bir dönemde sence korsana engel olmak isteseler yapamazlar mı. Fifa 20 21 22 23 neden hala kırılamadı mesela. Ya da bazı diziler filmler her siteden telif yerken bazıları niye yemiyor mesela. Eğer adamın umrunda değilse kırılıp kırılmaması ya da korsan olarak yayılıp yayılmaması neden korsan oynayan adamın umurunda olsun ki.
Umrunda olmaz zaten hocam. Kırılma mevzusunun içinde bir sürü ekstrem işler var. Ben de korsan kullandım özellikle lise ve üniversite zamanlarımda. Liseli kelimesini hakaret olarak kullanmadım yazıda belirttiğim gibi iş hayatının, emeğin ne demek olduğu bilinmeyen yıllar. Türkiye şartlarında en büyük hobilerinden birinin bilgisayar olduğu bir insan zaten orjinal oyuna servet dökmeli ki çok zor. Gamepass mükemmel bir hizmet parası olmayana bile. Korsanı etik bulmuyorum, korsanı öven insana saygı duymam ama herkes istediğini yapmakta özgürdür.

Hocam azıcık korsan oyun sitelerinde gezerseniz düşük bütçe ile geliştirilmiş indie oyunların bile korsana düştüğünü görürsünüz. Sizce adamlar yıllarca onca emek ile geliştirdikleri oyunlarının korsana düşmesini umursamıyorlar mıdır? Kötü bir şey demediğini anladım ama yanlış düşünüyorsunuz bence.

Yahu Electronic Arts FIFA'ya korsana karşı önlem almış ama Need for Speed serisini almamış yani demem oki teknolojinin böylesine geliştiği bir dönemde isterlerse bütün oyunlara korsan koruması koyalar ama koymuyorlar çünkü bu kadar umurlarinda değil demem o kim oyun yapımcıları bile korsan oynanmasının önüne geçmiyorsa rahatsız olmuyorsa oynayan oyuncu nedir rahatsız olsun sevgili dost bana söyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı