Korsan oyunlarda işlemci çok ısınıyor

Başlıkta da gördüğünüz gibi laptop korsan oyunlarda ortalama 82-83 derece hatta bazen 90ı da geçiyor. Orijinal oyun oynarken ise ortalama 65 falan 75i geçmiyor. Laptopun korsan oyun oynarken daha fazla ısınması normal bir şey mi?
büyük ihtimalle korsan oyunda trojan vardır o da arkada çalışıp sistem kaynaklarını zorluyordur bence sen bir antivirüs ile tam tarama yapmayı dene

Aynı oyun değil ama ikisi de sistem gereksinimleri bakımından neredeyse aynı korsan olan AC3 (Remastered değil)
Orijinal olan Hitman Absolution.
Tahmin etmiştim aynı oyun olmadiklarini. Sağlıklı değerlendirmeyi aynı olursa yapabilirsin, sistem gereksinimleri önemli değil pek. Korsan indirdiğin yere de bağlı tabii, arkada açıktır bir şeyler. Düzgün yerlerden indir, DODI FitGirl falan.

Aynı oyun değil ama ikisi de sistem gereksinimleri bakımından neredeyse aynı korsan olan AC3 (Remastered değil)
Orijinal olan Hitman Absolution.

Aynı oyunda deneyip öyle gel. Bak bu oyun da korsan ama anormal bir sıcaklık görüyor musun? Ben göremiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orijinal oyun hangisi ise onu korsan indirin ondan sonra korsada daha sıcak çalışıyor deyin.

İki farklı oyunun kullanacağı kaynak farklı olabilir.

Aynı oyunda deneyip öyle gel. Bak bu oyun da korsan ama anormal bir sıcaklık görüyor musun? Ben göremiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Colorfula aşık olmak için bir neden daha...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı