- Makaleler
- 4
Almamak da bir seçenek mesela. Doğrudan ihtiyaç olan bir şey değil ki, oyun bu; keyfi. Ben de çok iyi otomobiller kullanmak isterim ama onları alacak param yok, ne yapayım?Bu dediklerin diğer normal ülkeler için geçerli.
Türkiye'de yaşıyorsun, bak bakalım bir oyunu çıktığı gibi alan kaç kişi var? Ben GTA V'i ön siparişle kutulu aldım taa fi tarihinde... Ülkenin milli geliri belli .... Ben ne anlatıyorum ya sana, tamam ülkede enflasyon %10 işsizlik %10 tamam ekonomi çok iyi herkes orijinal alsın değil mi... Ona vereceği parayla öğrenci gider aylık kitap bastırır, kira masrafını öder yiyecek giderini yapar, sen nerede yaşıyorsun aslanım? Adam oynar beğenir sonra da orijinalini alır ucuzlarsa tabii, onun için de 2 sene beklemesi de var...
Neyse ya kime ne laf anlatmaya çalışıyorum ki çokomele.
Böyle derseniz tamam. Benim eleştirdiğim nokta genelleme yapmanızdı sadece. Ek olarak korkup söyleyemeyen var mıdır, vardır ama açık açık yazanı da çok gördüm. Kişiye bağlı. Desteklemiyorum diyorken kullanmak anlamsız.Tamam ama burada konuşanlar nasıl konuştuklarından kendini belli ediyor zaten. Çıkıp da itiraf edemezler neden linç yeme korkusu var çünkü. Korsan kullanan birisi burada çıkıpta ben korsan kullanıyorum der mi sence?