League of Legends Perma Ban Yedim

Merhabalar, ban açtırmanızın mümkün olduğunu sanmıyorum. Riot Games'e ticket atsanız bile yüksek ihtimalle olumsuz dönüş sağlanacaktır.

Oyunlarda eğer geriliyorsanız da susturma özelliği oyunda var, karşınızda ki kişileri susturarak sakin bir şekilde oyununuza devam edebilirsiniz. Eğer millete illa ki küfür edecekseniz zaten ban yemeyi de göze alacaksınız.
Düzgünce cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir daha küfür etmeyi düşünmüyorum zaten.
 
Hocam açıkçası bir daha TR serverinde oynamayın EUW girin, oradaki insanlar hem mesaj atmıyor hem de küfür eden yok. Hem İngilizceniz kötüyse küfür edemezsiniz F. Y dersiniz geçersiniz ondan da ban yemezsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası bir daha TR serverinde oynamayın EUW girin, oradaki insanlar hem mesaj atmıyor hem de küfür eden yok. Hem İngilizceniz kötüyse küfür edemezsiniz F. Y dersiniz geçersiniz ondan da ban yemezsiniz.
Hocam sanırım daha önce EUW tiltine denk gelmediniz.
Real hayattan 6 yillik arkadasiz da bunun konuyla ne alakasi var acaba? Cevabi aldiginiz icin tatmin oldunuz mu artik?
Evet.
 
LoL yüzünden mi? Gerçekten kuş bakışı bir oyun için mi?
Yok arkadaşım öyle istedi, artık bana tahammülü kalmamış. Oyunda AFK kalıp sattığı için kızardım. Flame yapma diye sinirlenip bir sürü laf ederdi bende özür dilerdim. En son kendisi sinirlendi flame yaptı. Sonra tahammülüm kalmadı dedi.
 
Kardeşim. Kardeşim diyorum kusuruma bakma ama muhtemelen yaşın benden ufaktır, bir oyun için bunu yapmanıza değmez her ikiniz için de konuşuyorum.

Öz be öz süt kardeşim ile LoL içerisinde milyonlarca defa kavga etmişizdir, birbirimize bağırmış çağırmış, küfretmiş, yeri geldiğinde fiziksel kavgaya bile çevirmişizdir ama 1 defa bile arkadaşlığımızı bitirmedik çünkü yaşanan her şey oyunda yaşandı. 17 senelik arkadşımız ile bilhassa oyun içerisinde asla ama asla geçinemeyen insanlarız ama yine de şu ana kadar (kendi elomuzda) bizden daha sağlam bir bot duo görmedim (oyunu bırakmadan önce). Hiç anlaşamıyor olmamıza rağmen birbirimizle o kadar iyi anlaşırdık ki, bazı bot lane oyunlarımız profesyonel maç tadında geçerdi.

Velhasıl kelam bütün yaşanan tatsızlıklarımız oyunda kaldı çünkü kod o. Program ulan bir kere. Değer mi senelerinizi çöpe atmaya?
Ben de her seferinde oyun için sinirleniyorsun, oyun için küsüyorsun az mantıklı düşün dedim. 1 yıldır falan sürekli kavga ediyoruz, her kavgamızda istemiyorum seni hayatımda falan diyor. Ben arkadaşlığımızı sürdürmeye çalıştıkça arkadaş bozmaya niyetliydi. Artık yüzsüz gibi peşinde dolanamam ben de insanım. Her gün kavga etmektense tek seferde kavga edip yolları ayırmak daha iyi oldu bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı