- Makaleler
- 7
Hangi lise ve nerede.
Mesleki ve teknik Anadolu lisesi diye geçiyor.
Hangi lise ve nerede.
Mesleki ve teknik Anadolu lisesi diye geçiyor.
Hocam ben de 470 alırım diye girdim matematik 9 boş 1 yanlış, Türkçe 2 boş. En yüksek 440 gibi bir sonuç oluyor başka yanlışım yoksa. Varsa 390 civarlarına kadar düşüyor![]()
bende matematiği yaparken kolaymış diyodum bi baktım 11 e 6 en azından türkçe ile fenim iyide ordan kurtarıyorumHocam sorudan hatırlanıyor maalesef. Maksimum 1-2 hata payı vardır.
Keşke hatırlamasaydım en azından umut olurdu...
Bende matematiği yaparken kolaymış diyordum bir baktım 11'e 6 en azından Türkçe ile fenim iyide oradan kurtarıyorum.
Fen ve Türkçe kaç peki.
Ben 2014'te 475 ile girmiştim liseye, %2.3'lük dilimdeydim. 2017'de aynı liseye girenler 380 puanla ama yüzdelik olarak %2.5 ile girmişlerdi. Yani yüzdelik önemli puanın bir etkisi yok.
Ben batırdıysam herkes batırmıştır diye bak ki kafan ağrımasın.
Bir önceki yılın SBS'sinde de 460 küsürdü hocam, çok da abartı bir sıçrama durumu yok aslında.2014'te teog vardı o yüzdendir.
Ben 2014'te 475 ile girmiştim liseye, %2.3'lük dilimdeydim. 2017'de aynı liseye girenler 380 puanla ama yüzdelik olarak %2.5 ile girmişlerdi. Yani yüzdelik önemli puanın bir etkisi yok.
Ben batırdıysam herkes batırmıştır diye bak ki kafan ağrımasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.