Linux vs Windows Anketi

Linux vs Windows

• Oy verenlerin toplamı
    239
Bence Windows çünkü çoğu kullanıcı Windows'u seviyor ve benim açımdanda en iyi işletim sistemi Windows

Şu ADB işim bitsin ona geri döneceğim. Zaten max 10 dk dayanabildim. İşim de olduğu için dayanamadım direkt Ubuntu kurdum. Açıkcası Windows ile Ubuntu'nun stabilliği arasında benim için hiçbir fark olmuyor.

Wireshark ne alaka? Bana 3306 SQL portu açıp Windows'ta kurduğunuz PhpMyAdmin'i veya Ubuntu'da kurduğunuz LAMPP içeriğine, Windows'ta Chrome'dan eriştiğinizi gösterir misiniz?

Bu tarz işim yok ama server istiyorsanız o da hemen.

Wireshark ne alaka? Bana 3306 SQL portu açıp Windows'ta kurduğunuz PhpMyAdmin'i veya Ubuntu'da kurduğunuz lampp içeriğine, Windows'ta Chrome'dan eriştiğinizi gösterir misiniz?

QEMU ve KVM kullanabilirsiniz Linux'ta.

Kullanım alanına göre değişir ben Linux diyorum ön yargılı arkadaşlara başlangıç düzeyindeki Linux dağıtımını bir kere kurup denemelerini tavsiye ederim.

Docker, Windows kullanıcısına Linux containeri oluşturuyor. Herhangi bir makine veya sunucu ile uğraştırmıyor. Komut satırıyla uğraştırmıyor. Hyper-V diye bahsettiğiniz şey, iki işletim sistemini ortak noktada buluşturuyor.

Bu tarz işim yok ama server istiyorsanız o da hemen.

Eki Görüntüle 1662708

Demek istediğimi anladığınızdan emin misiniz? Yoksa ekran görüntüsü atayım mı? VM yardımı ile Windows kurulumu yapın ve Ubuntu'da açtığınız: 8080 portuna Windows'ta erişmeye çalışın lütfen.

Siz bir şeyler bildiğinize emin misiniz?
Container zaten lokal ağda bulunuyor. Bu sayede erişiyorum.

Windows sanal makinesi de lokal ağımda bulunuyor ve yine erişebileceğim.
Bir şeyler biliyorsanız konuşun yahu.

Ekran kartım arızalandığı için yeni SS alamıyorum ama forumdaki eski SS'lerim:

Windows sanal makinesi ile Ubuntu Server sanal makinesinde çalışan OpenSpeedTest sunucusuna hız testi:

Bu da Ubuntu Desktop sanal makinesi ile hızlar:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…