Linux vs Windows

Arkadaşlar
6 GB RAM DDR 3
Intel Core i5 3340.
AMD Radeon 6570HD ekran kartı var.
500 GB de HDD 7200 RPM.

Bu parçalarla en çok FPS alabileceğim Visual Studio da C# ve Arduino gibi karları rahatlıkla programlaya bileceğim en iyi dağıtım hangisi.
Arduino calisiyor, C# ile windows'a program gelistiriyorsaniz sorun olur.
VS yok, VSCode var.

Windows'un tek artısı kolay kullanılabilir olması ve resmi olarak daha çok desteğinin olması başka bir esprisi yok.

Windows'un tek artısı kolay kullanılabilir olması ve resmi olarak daha çok desteğinin olması başka bir esprisi yok.

Zaten insanlar o yüzden Windows'u tercih ediyor. Şahsen ben oyun oynamak için fazladan şeyler yapmak istemem.

Tek desteğü fazla diye kullanıyorum. Yoksa Kali çok daha çekici geliyor bana.

Siber güvenlik vs uğraşmıyorsanız Kali aşırı gereksiz. Arch daha çekici bence 😃 Linux'a destek gelse Windows'un kullanıcı oranı yarıya düşer bence. Fakat eskisye nazaran daha çok destek var ve gelmeye de devam edecektir.

Siber güvenlik vs uğraşmıyorsanız Kali aşırı gereksiz. Arch daha çekici bence 😃 Linux'a destek gelse Windows'un kullanıcı oranı yarıya düşer bence. Fakat eskisye nazaran daha çok destek var ve gelmeye de devam edecektir.
Siber güveenlik ile uğraşıyorum o neden mecbur çekici geliyor :D. Linux'un eski zamanlrına göre çok daha destek var doğrudur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı