- Makaleler
- 1
Hayır, yoğunluk intensity. Saturation aslında monitörün isabetli renk verme kabiliyetini çok fena bozuyor.Doygunluk ve renk yoğunluğu aynı değil mi ? Satturation diye geçiyor XD.
Hayır, yoğunluk intensity. Saturation aslında monitörün isabetli renk verme kabiliyetini çok fena bozuyor.Doygunluk ve renk yoğunluğu aynı değil mi ? Satturation diye geçiyor XD.
LoL, Snap'e geldi.(Sorduğun soru ile alakasız ama olsun.)
Genelde evet. 2021 sonrası kernel anti-cheat eklenirse oynanamayacak.Nasıl yani LoL sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor mu?
Bir ara da Arch tabanlıları ve Arch'ı deneyebilirsiniz.Lubuntu, Xubuntu, Elemantary, Mint, Ubuntu'yu denedikten sonra sıra Kubuntu'ya gelecek o zaman![]()
Hiç sorma. Ne güzel söylüyor Linus abimizAyrıca Linus ile Nvidia arasında sorunlar var.
Dediğiniz gibi aslında iyi gibi. Bellek tüketimi boşta %20 (Windows 7 ve Linux Mint XFCE ile aynı) ama tepkisellikte sorun var gibi. Animasyonları kapattım. Mağazadan sürücüyü indirdim ama diğer sürümlerdeki gibi seçim yapacağım sistem ayarı bulamadım; LoL, Mount and Blade Warband + DLC ve Discord kuracağım.Elemantary OS biraz ağır diye biliyorum.
Denedim İntel Pentium B960 ve ekran kartsız sistem için ağırdı fakat görünüşü çok güzeldi.
Çok kullanıcı dostu bir dağıtım bence bunu da söylemeden geçmeyeceğim.
Deneyin ağır ise XFCE denersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.