Peki Linux işletim sistemini bilgisayarıma kurarken aynı Windows'taki gibi USB üzerinden mi kurmam gerekiyor?Linux tamamen özgür ve açık kaynak kodludur, ücretsizdir.
Bence evet.
sudo apt-get update
komutunu uygulayıp yeniden başlatmalısın.
Hepsinin kullanım amaçları, performanları farklıdır.
Ciddi fark olmaz, yakın değerlerde olur.
Doğru dağıtımı seçersen evet.
Evet. iso dosyasını Rufus ile USB'ye yazacaksın ve formatı basacaksın.Peki Linux işletim sistemini bilgisayarıma kurarken aynı Windows'taki gibi USB üzerinden mi kurmam gerekiyor?
Benim yaşamımı önemseyenlerin olmaması değil benim yaşamımı önemsemem gerekiyor ve bende günlük yaşamımın çoğunu bilgisayar başında geçirdiğim için kaliteli bir süreç yaşamak için araştırma yapıyorum, sizlerden yardım istiyorum.İstediğini kullan ya hahahahahah, senin yaşadığını bile bilmeyen, gram önemsemeyen insanlar için niye kendinizi yiyorsunuz ki?
Bence emin olma. Kim bilir belki de Linux'u deviren başka bir işletim sistemi çıkarBen pilotken güvenilmez olurum. Kafam döner biraz.Bana hizmet edecek bir cihaz için onun kölesi olamam. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Ben de bir kullanıcıyım. İki tarafı da denedim. Yorumumu "hayır, yalan söylüyorsun" diye karşılamak hiçbir fayda sağlamaz. Yırtınmak da bir işe yaramaz. Linux insanlara bir türlü inebilen bir sistem olamadı ve olamayacak bu kafayla.
-İ5 4210U işlemci.
-GTX 820M ekran kartı.
-240GB SSD.
-4GB RAM.
-DELL markalıdır.
Yeniden başlatmam sonucunda ne olacak ve bunu sürekli mi yapmam gerekecek?sudo apt-get update
komutunu uygulayıp yeniden başlatmalısın.
Zor olmaz ama çıkarsa helal olsun. Onun da kitlesi başka.Bence emin olma. Kim bilir belki de Linux'u deviren başka bir işletim sistemi çıkar?
Kıyaslama konularında güzel dayak atılır artık bu mantıkla.Neyse gelecek Microsoft toxiclerine önerim, konuya tıklamadan önce altında hangi başlıkta açılmış diye baksınlar
Yine de gelecekseniz sizi şuraya alalım: Windows 10
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.