LoL nasıl bırakılır?

Lol hiç bir zaman beni sarmadı bizim sınıftakiler de sapık gibi Lol oynamaya başladılar.Eskiden ne güzel Ets2 oynardık GTA V oynardık şimdi gelin diyorum yok diyorlar biz Lol oynayacağız.Soruna gelirsek senin ilgi alanına hitap eden,seni daha çok saran bir oyun bul.
 
Çok denedim bayağı denedim ama olmadı hiçbir oyun ilgimi çekmiyor gerçekten çekmiyor bir tek Valorant sevdim az galiba Riot Games bağımlısıym
Hayır hayır hayır valorant a başlamamalısın asla yoksa onun içindende çıkamazsın şahsen bende valorant bağımlısıyım kurtulmak istiyorum
 
Bende şu an LoL'ü bırakmak istiyorum ama elden bir şey gelmiyor 2 gün önce sildim ama yine yükledim. Bende tam şu an senin yaşadıklarını yaşıyorum ama kendimi zorlayıp Single oyunlar oynamaya başladım yakında tamamen bırakacağım.

Dead Cells adlı Rogue-like bir oyun var oynamanı öneririm belki biraz hevesini azaltır bende öyle oldu açıkçası.(önermemin sebebi hep aynı şeyi yaparak yani öle öle ilerleyip güçlenip oyunu bitirmek 🤗)

Ek olarak arkadaşların dedikleri gibi LoL videosu izlersen kurtulamazsın.
 
Oyunu silmek bir işe yaramıyor bilgisayarın RAM'ini ve hardiskini çıkarın ve ailenize bunları 2 ay saklamasını söyleyin, ilk 2 ay zorla uzaklaştıktan sonra gerisi irade ile devam eder.
 
Bırakmanın en iyi yolu başka bir şey bulmak. Örneğin işe girebilirsin ya da hobi edinebilirsin, kurs vs. ben de işe girmeden önce bütün gün oynardım ama artık boş zamanlarımda 1 2 maç oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı