LoL nasıl bırakılır?

Herkese öncelikle çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sıra yanıt vermekte.
Sistemim kaldırsa oynardım

Hikayeli oyunlara sar zaten şu neymiş bu neymiş derken vaktin kalmaz LoL'e.
Hikayeli oyunlara sahip değilim ama epic games envanterimde bir çok Hikayeli oyunlar var
Hiç hikayeli oyun oynamamış, bitirmemiş ve tüm oyun hayatı ve bilgisi rekabetçi oyunlar üzerine olan birisi için hikayeli oyunlar ona işkence olarak gelebilir. Bu yüzden hikayeli oyunları bir oyun olarak görme, onları bir kitap olarak gör ve o kitabın anlatmak istediği hikayeye odaklanmaya çalış.

Vaktinde hikayeli oyunlar oynadım ama çok değil GTA V bitirdim birkaç kere belki oynadığım daha vardır ama hatırlamıyorumdur.

Hikayeli oyunlar oyna. Yani rekabetten değil, sanattan yararlan.

Aklımda birkaç oyun var hikayeli sayılırmı bilmem mesela bunlardan biri bully ama hikayeli oyun öneriniz varsa size sistemimi atayım. Ya da konu açayım.

Son düzenleme:
Uzun süredir LoL oynuyorum bende. Son 1-2 aydır sadece erime atmak için giriyoum. O kadar da bırakması zor bir oyun olduğunu düşünmüyorum zaten. Canım istemese erime maçlarını da atmam. Dünyanın sonu değil sonuçta.

Kendine başka uğraşlar bul. Eğer yapacak bir şeyin yoksa LoL oynamak sana daha çekici gelebilir.

Hocam bırakmak istiyorsan ateis ve yunan bir arkadaşını pcye oturt maç içinde milli dini değerlere sövüp çarı banlattırsın. Sende kurtul onlarda kurtulsun :D

@Stenzy
Oyun destek sistemine durumu anlat. Bağımlıyım bırakamıyorum. Gereken iradeye sahip değilim de. Hesabını sınırsız olarak yasaklıyorlar. İstersen bırakma bu işlemden sonra. :D
Yapmıyorlar öyle bir şey. Dediğinizin neredeyse aynısını yazdım bana şu tarzda bir yanıt geldi:

"Hesabın kuralları ihlal etmediği için sana keyfi bir yasak veremeyiz dostum."

Arkadaşlar merhaba, ben bu LoL'ü bırakmak istiyorum ama bir yandan da oynayasım geliyor. Tilt oluyorum bazen, bazen sakince oyunumu oynuyorum. Ama cidden bırakmak istiyorum. Başka oyunlar oynamak istiyorum.

Tek çözüm silmek yoksa olmuyor ha bir de mümkünse Stratera aboneliğinden çık işini iyi yapıyor adam geri dönesi geliyor insanın ben artık alıştım sadece hikaye videolarına bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı