Hocam olsun gene de duymak isterim belki bende temelli çözer. Bu arada birimiz çözersek buraya yazmayı unutmayalım olur mu ?hocam dün akşam düzelmişti şuanda tekrar aynı o yüzden tekrar uğraşıyordum cevap yazamadım
Hocam olsun gene de duymak isterim belki bende temelli çözer. Bu arada birimiz çözersek buraya yazmayı unutmayalım olur mu ?hocam dün akşam düzelmişti şuanda tekrar aynı o yüzden tekrar uğraşıyordum cevap yazamadım
Ben 11 kullanıyorum aynı durum temiz kurulumla geçtim. Bu arada bir şey buldum.Güç tasarrufunda normal gibi duruyor drop yık fps sabit ama çekirdek hızını vs watt değer sınırlandırıyor Bi nevi geçici çözüm şuanda öyleyim ama neden daha fazladır varken böyle kullanalım YouTube videolarda yorumlarda farklı bir çözüm okudum bugün onu deneyeceğim win11 temiz kurulum uefi ile yükseltme falan değil direk kurulum
Ben 11 kullanıyorum aynı durum temiz kurulumla geçtim. Bu arada bir şey buldum.
Şurdaki cihaz ile bir takım bir şeyler yapıyor ve sanırım mux olayını çözüyor tam emin değilim ama. İngilizcem iyi fakat çok fazla terim var ve konuyu çok anlamadım.
Ben çözemedim, yardımcı olabilir misin?Arkadaşlar zaman geçmiş biraz ama çözemeyen varsa yardımcı olabilirim.
Yazmış zaten ama o da kalıcı çözüm olmamış. 4 aydır araştırıyorum dostum çözümü yok bu lanet şeyin.Ben çözemedim, yardımcı olabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.