Kütü yazısını görünce bıraktım okumayı. Uğraşmaya değmez. İşinize yarar bir şey gönderdiyse de geri gönder ekran kalsın sadece yorumu da silme engelle.
Hocam belki böyle yazınca abartı geliyor ama adam beni bildiğin taciz ediyor ya. Meşgule atıyorum bir daha ben atıyorum o bir daha arıyor. En son pes ediyor mesaj atıyor. Mesaja dönmüyorum mail atıyor. Mektup falan gelecek herhalde en sonunda eve.
Hocam belki böyle yazınca abartı geliyor ama adam beni bildiğin taciz ediyor ya. Meşgule atıyorum bir daha ben atıyorum o bir daha arıyor. En son pes ediyor mesaj atıyor. Mesaja dönmüyorum mail atıyor. Mektup falan gelecek herhalde en sonunda eve.
Gelsin yazsın istediğini. Kimseden çekinecek korkacak bir insan değilim gelsin kendini savunsun hatta daha iyi olur. Burda çok referansım yok fakat tanıyanlar az çok bilir bende neyse o lafımı da sakınmam. Mesela sattığım ürünlerde sorun yaşadığımız halde hakkımda kötü bahsedileceğini bildiğim halde gene referans isteği atarım sorun yaşadığım arkadaş kimse derdini yazsın herkes okusun bilsin ben bu adamla ne yaşadım ne ettim. Fakat bunu gerçeğin dışına çıkmadan ve benimde söz hakkımın olacağı bir şekilde yapsın.
Birinci elden tanık olmuş oldum bende. İnanın beni ilk aradığında deseydi ki kardeşim böyle bir sorun yaşamışsın kusurumuza bakma, olumsuz bir yorum atmışsın var mı bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey inanın önemli değil der kapatırdım yorumu da silerdim.
Valla hocam tavrından ve durmadan aramasından cidden rahatsız oldum. Hele ki konuşma üslubu beni gerçekden çileden çıkarıyor. Hıncımı bir şekilde çıkarmam lazımdı oturdum yazdım bende.