- Makaleler
- 2
Ben olsam IBAN verir ekranın parasını alır. Kulaklık ve yolladıklarını geri verir, yorumlarımı silmezdim.
Muazzam olay ya. Bir de geri istiyor yorumu silmedim diye.
Ben kendisini savunsun diye linki yolluyorum insanlık yapıyorum. O girmiş altına bana bir tane daha ekran yolla yoksa yorum atarım dedi diyor benim için..
Şikayet nasıl edecek ki, ne diye edecek? Etme şansı var mı? Asdjaslösamfkalşf
Zaten başka bir arkadaş da böyle bir konu açmış, N11'e ilet, kaldırsınlar mağazasınıCiddi ciddi oturdum düşündüm benim bu adama karşı herhangi bir kusurum oldu mu diye, yok yani. Hayır işin acı yanı fırsat bulamadım fırsat bulsam ekranı falan zaten geri yollayacaktım. Tehtit mesajı atmasa cidden belki çarşamba yollayacaktım zaten gerikendi bilir artık.
Ciddi ciddi oturdum düşündüm benim bu adama karşı herhangi bir kusurum oldu mu diye, yok yani. Hayır işin acı yanı fırsat bulamadım fırsat bulsam ekranı falan zaten geri yollayacaktım. Tehtit mesajı atmasa cidden belki çarşamba yollayacaktım zaten gerikendi bilir artık.
Zaten başka bir arkadaş da böyle bir konu açmış, N11'e ilet, kaldırsınlar mağazasını.
O arkadaşın konusuna link: Tokgöz İletişim (N11) Müşteriye Şantaj - Technopat Sosyal
Gariptir ki bazı arkadaşlar konuyu açan arkadaşı suçlu bulmuşlar. Anlamadım gitti.Zaten başka bir arkadaş da böyle bir konu açmış, N11'e ilet, kaldırsınlar mağazasını
O arkadaşın konusuna link: Tokgöz İletişim (N11) Müşteriye Şantaj - Technopat Sosyal
Yollamam hocam artık. Hiç bir şekilde şikayetçi de olamaz zaten. Kulaklıkta şu 20 liralık bluetooth kulaklıklar oluyor ya onlardan. Kargo parasına değmez yani aklı sıra gönlümü hoş edip yorumu sildirecektiçSakın yollamayın hocam. Gönderdiği kulaklık da Allah bilir 30-40 TL'lik bir kulaklıkdır. Kulaklığı falan küçük yeğeniniz tarzı bir yakınınız varsa hediye edin gerisi ile de uğraşmayın.
İnanılmaz bir insan gerçekten ya. Ekranı alalı 3 ay oldu neredeyse. 3 aydır şantaj mı yaptım ben bir ekran için şimdi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.