Ne için varız?

Yani eğer dine inanıyorsanız ibadet edip cennete gitmek diyip geçebilirsiniz. Zaten öyle dine göre.
O zaman hayatı boşlamis oluruz?
Dinde bu mu isteniyor?

Ki ben konuyu işi dine katmadan objektif bakis acisi icin actim, isin dinsel boyutu hakkinda fikrim var.

Dindarlığı bir seviyesi olmaz. Ya bir dine inanırsın o yüzden dindarsındır, ya da inanmazsın o yüzden dinsizsindir.
Bence olur, koru korune inanan dindar da var bilimle beraber arastirmaya dayandiran dindar da var.
Musluman bilim insaniyla cuppeli hocalar bir mi?

Hiç var olmamış olmaya göre çok daha iyi değil mi var olmamız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman hayatı boşlamis oluruz?
Dinde bu mu isteniyor?

Ki ben konuyu işi dine katmadan objektif bakis acisi icin actim, isin dinsel boyutu hakkinda fikrim var.
Hocam bu çoğu dinde var. Hayattan soyutlanıp kendini Tanrı'ya adamak falan. Hangi dine inandığınızı bilmiyorum ama İslam olması muhtemel olduğu için ona yönelik örnek veriyorum. İslam'da da çok sık geçer bu dünya nimetlerine takılmayın cennette niceleri vardır falan gibi.

Ne için mi varız?
Ölmek için :D
O zaman o isi erkenden yapalım, camdan atlamak yeter.
Eger amac olmekse hic var olmamaj daha iyi.
Hocam bu çoğu dinde var. Hayattan soyutlanıp kendini Tanrı'ya adamak falan. Hangi dine inandığınızı bilmiyorum ama İslam olması muhtemel olduğu için ona yönelik örnek veriyorum. İslam'da da çok sık geçer bu dünya nimetlerine takılmayın cennette niceleri vardır falan gibi.
Kuran'i okudum evet oyle ama dunya hayatini boslamayin da yaziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00