Ne zaman güzel bir ülke olacağız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dönemden sonra elimize kılıç alıp Irak ve Suriye'ye saldıracak değiliz. Ekonomi ve askeri anlamda güçlü olarak bu coğrafyaya hakim olabiliriz demiştim. Fetih anlamında değil yani.
Coğrafya'ya hakim olamayız, sadece masada sözümüz olur o kadar, Amerika ve Rusya varken bize burada pek ekmek düşmez, ekonomik ve askeri alanda en kısa zamanda güçlenip Doğu Akdeniz'de bulunan rezervlerde pay sahibi olmamız gerekiyor, şu an bir şeylere hakim olmak değil kendimizi sağlama almamız gerekiyor ilk önce.
 
İktidar değişti mi ne olacak sanki Amerika'yı falan mı geçeceğiz? En fazla dolar 1 kuruş düşer.
Bu zihniyetle devam edersen değil güzel ülke Afrika'dan beter olursun. Sizin güzel olarak anladığınız şey dolar galiba. Onu geçtim geldiği gibi tabi olamaz. Önce birilerinin yaptığı borçların kapatılması ve diğer ülkeler ile güzel bir anlaşma yapılması lazım. Ultra hizmet bekliyorsun galiba iktidar yerine gelecek olanlardan. Şahsen zaten en kötü noktaya gelmişiz.
 
Mevcut hükümet değişmedikçe devamlı sabit kalmaya devam edeceğiz, acilen iktidarın değişmesi gerek.
 
Doğalgaz müjdesi, ekonomi ve yargı reformları, yeni anayasa, terörle alakalı müjde, TOGG vs vs. Bunlara ne oldu mesela? Uzay, ay da bunlar gibi unutulur bir daha da hatırlatılmaz.

Aslında hala gündemdeler. Gündemde olmayanlar için her zaman olduğu gibi tarihi 2023 verdiler. Doğalgaz, TOGG vs. bunlar ile ilgili arada haber oluyor ama tarih 2023 dendiği için susuyoruz. Bunun dışındakilerle ilgili haberler çıkıyor ama genelde iktidar muhalefet kavgası vs. boş işler. 2023'te dediklerini yapmazlarsa unutulmaz bu devirde cezalarını kendileri çeker. Sosyal medya diye bir şey var dediğiniz şeyleri unutturmayan ve dediğine pişman ettiren. :)
 
Bu zihniyetle devam edersen değil güzel ülke Afrika'dan beter olursun. Sizin güzel olarak anladığınız şey dolar galiba. Onu geçtim geldiği gibi tabi olamaz. Önce birilerinin yaptığı borçların kapatılması ve diğer ülkeler ile güzel bir anlaşma yapılması lazım. Ultra hizmet bekliyorsun galiba iktidar yerine gelecek olanlardan.
Bu tayfa şey de demiyor mu? "BaŞka pArti mi vAr yeğnim".
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı