Neden Debian Kullanmıyorsunuz?

Debian'ı severim, kendisiyle bir sorunum yok fakat paketleri fazla eski. Debian ve Devuan'ı kullandım.
Sid/Unstable sürümü tam size göre. Yuvarlanan dağıtım olarak güncel paketlere erişebiliyorsunuz.

Hocam ben direkt olarak Linux dağıtımları tarafından uzak duruyorum çünkü fazla karmaşık ve bir oyun veya uygulama kurmak istediğinde kurulumda illaki internete bağlı olmak zorunda kalıyorsun genelde fakat Windows'ta sürekli internete bağlı olma zorunluluğu yok bu yüzden; ArdaBey0♥Windows
İnternete bagli olma ne alaka? Windows'da internet yokken uygulama indirebiliyorsun da haberimiz mi yok?

Bilemedim. Ben de Fedora için aynı şeyleri düşünüyorum. Kurduğum andaki Fedora 37'nin hantallığı kurmamla bir anda silmeme sebep olmuştu.
Sonunda bu fikirde yalnız olmadığımı görmek harika. Hayatımda kullandığım en hantal dağıtımdı. Ubuntu daha iyiydi hiç abartmıyorum bakın yemin ederim abartmıyorum.
Hocam ben direkt olarak Linux dağıtımları tarafından uzak duruyorum çünkü fazla karmaşık ve bir oyun veya uygulama kurmak istediğinde kurulumda illaki internete bağlı olmak zorunda kalıyorsun genelde fakat Windows'ta sürekli internete bağlı olma zorunluluğu yok bu yüzden; ArdaBey0♥Windows
Kızmayın ama maalesef Average Windows User'siniz.

Linux kullanmayı öğrendikten sonra kopamadığınız harika bir şey. Bir kez daha şans verdim araştırdım ve öğrendim. Banlanmadan önce Windows kullanıyordum ama mecburiyetten. İyi ki öğrenmişim. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan bir tanesi. Gerçekten harika bir şey ama başlarda zorlanmak çok doğal. Bu arada belirttiğiniz kadar zor değil onu da söyleyeyim.

Format gerekli değil aslında, dual boot yapabilirdiniz
Dual boot için de aynısı geçerli ya. Orada sorun Debian'a geçince gerekli ayarları yapmaya vaktimin olmaması. Haftaya yapabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı