blamenvidia
Hectopat
- Makaleler
- 3
Benim de cok canim istiyor vallahi. Windows'un masaustunu gormek bile canimin sikilmasina yetiyor.
Bir de şuna bak, oooooohh...
Benim de cok canim istiyor vallahi. Windows'un masaustunu gormek bile canimin sikilmasina yetiyor.
Madem destekçi ve güncel, neden Windows'u modlayıp Update kapatıyorsun?![]()
Güncel olması için kod mu yazsın?
Aynı konuyu geçen açtım boş beleş sebepler geldi tasarım arayüz yeni şeyler denemek felan sen sen ol merak edip yükleme 2 saat sürmez geri kurarsın.Windows gibi destekçi ve güncel, kolay, kod yazmadan istediğini yapabildiğin bir sistem varken neden uğraşayım?
Linux bana tam bir vakit kaybı gibi geliyor.
Daha dogru duzgun yazamiyorsun ki Linux kullanacksin. Bilgisayar kullanman hata senin.Aynı konuyu geçen açtım boş beleş sebepler geldi tasarım arayüz yeni şeyler denemek felan fişman sen sen ol merak edip yükleme 2 saat sürmez geri kurarsın.
Yeni şeyler denemek istiyorsan git gez linux yükleme.
Fikrini soran olmadı sana.Daha dogru duzgun yazamiyorsun ki Linux kullanacksin. Bilgisayar kullanman hata senin.
Güncel olması için kod mu yazsın?
Sizinde fikrinizi soran olmamisti niye cevap yazdiniz? Kafaya bak ya delirmelikFikrini soran olmadı sana.
Şu Valorant desteği bir gelse dualboot Windows'u hemen sileceğim de Riot Linux desteği vermeyecekmiş.
CS:GO Windows FPS'im :120
CS:GO Arch Linux FPS'im: 300
Sistem: İntel Celeron N4020
4 GB RAM
UHD 600 Ekran Kartı
Rito vermemek için elinden gelen her şeyi yapıyor resmen. Nefret edilesi bir firma bu konuda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.