Neden GNU/Linux kullanıyorsunuz?

CMD'ye "color a" enter, sonra "tree" yazın daha eğlenceli.
Asıl bu daha eğlenceli.

Ekran görüntüsü_2021-07-04_07-56-43.png

Ekran görüntüsü_2021-07-04_08-01-01.png
 
Bilgisayarımı server ve router olarak, günlük kullanım ve oyun için aynı anda kullanıyorum. Ethernet kartlarını Windows'ta tonla lisans ödemeden sanal makineye veremiyorum. Bilgisayarımda 16GB RAM var ve 32GB RAM kullanıyorum. Windows'un disk RAM'i kullanılamayacak derecede yavaş. Linux'ta 64GB swap ayırdım DDR2 RAM hızında çalışıyor.
 
Laptopın fan sesini duymamak için ve meraktan kullanıyordum zamanında, şu anda W10'dayım. Unity'i düzgün bir şekilde çalıştıramadığım için W10 kullanıyorum. Yeni bir cihaza geçecek olursam da Windows'u sanal makine olarak kullanırım diye tahmin ediyorum.
 
Ayıpsınız hocam, onu da yapıyoruz. :) Win32 API'si çok güzel, çok öğretici bence.
WinAPI candır, Linux tarafında işler nasıl dönüyor temel şeyler dışında kafam basmıyor henüz ama bir doküman araştırması yapmak lazım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı