Neden yaşıyoruz?

Hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler oldu. Bu yüzden yaşıyorsun. Ha evren değil, sadece sana gelecek olursa kapsamımız, bunu bize değil, annene ve babana sorman daha iyi olacaktır. :)
 
İyilik için. Sevdiklerime değer vermek, onlarla mutlu olmak için yaşıyorum. Hatta burayı bile insanlara bir nebze yardımcı olmak için kullanıyorum.

Maalesef hayat kısa ve günlük yaşamda hayatın ne kadar ucuz olduğunu kavrayamıyoruz. Anlık olabiliyor her şey. Bu yüzden sevdiklerinize sarılırken son kez sarılıyormuş gibi, onları öperken son kez öpüyormuş gibi yaşayın.
 
Sonsuz olasılık var. Macro bir evrende, müthiş zeki ve ileri bir medeniyetin herhangi bir santrali için enerji kaynağı olarak üretilen mikro bir evren bile olabiliriz. Düşünsene ne kadar komik. Bizim dünyamızdaki bir değirmeni döndüren suyun içindeki bir damladan ibaret olabiliriz.
 
Aslında hayat bir sınav ve Allah bizim bu sınavdan nasıl bir sonuçla çıkacağımızı tabii ki biliyor ama bizimde bunu görebilmemiz için bizi yarattı
Tabii bu benim düşüncem yanlışım olabilir düzeltebilirsiniz.
 
Tanrı bizi sınıyor. Şu an tanrının sınavındayız. Sınavı kazananlar Uçmağa (Cennete), kaybedenler ise Tamu'ya (Cehenneme) girecek.
Tanrı bağışlayan ve koruyandır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı