Ölüm boşluk mu?

Öldükten sonra ne olacağını bilemeyiz, belki ruhumuz sonsuza kadar evrende dolaşacak. Farkındalığımız devam edebilir felç durumu gibi yani.

Ödül kardeşim o erkeklere koskoca Allah ne vereceğini iyi biliyor.

Çok komik bir şey söylecektim de, başıma bela almak istemiyorum haha.

Öldükten sonra ne olacağı hakkındaki düşünceyi kişinin inancı belirler. Dine inanan ölümden sonra ahiret inancına, ateist olan yok olunacağına inanır. Burada yazılanların hepsi inanca göre yorumdur. Kısaca sorunun cevabı özneldir. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir.

Hocam söyle konular açmayın. Felseye bir giriyoruz kafamız karmakarışık. Neye inanacağımızı şaşırıyoruz :D nerse şaka kenara bunu dinle ilişkilendirebiliriz. Hiçbir şey olmayacak olabilir. Ya da dinlere göre örneğin İslam da sana sorular sorulacak. Bu sorulara göre kıyamete kadar kabir azabı çekeceksin. Sonra da mahşer de toplanacağız. Ya da hristiyanlığa bakacak olursak kurtulmuş kişiler ölümden sonra, ikinci gelişe kadar olan dönemde, bir berzah ortamında Tanrı ile birlikte olacaklar. İkinci gelişinden sonra ise fiziksel dirilişe mazhar olacak ve yeni dünya yaratılışına şahitlik edecekler. Aslında kesin bir cevap veremeyiz dostum :(

inanç meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı