Ölümden sonra yaşam var mı?

• Konuyu başlatan YesTer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 144
  • Görüntüleme 17.568
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7/24 kendisine tapinmasini istiyor, her yazitta kudretinden bahsediyor vs. Bu bence egoistlik.
Bu konuda bir şey diyemem, yapmak zorunda değilsiniz, ama sonuçlarına da katlanırsınız diyor. Sizinle burada da tartışmaya girmeyelim. Saygı duyup geçelim... (y)

Zira bir şey dersem şirk' e kadar yolu var, Allah korusun...

Bak kardeşim belli ki yaşın küçük bazı şeyleri bilmiyorsun. Ben Türkiye'nin her bölgesinde yaşadım sadece şunu söylüyorum insanları inançlarına göre yargılamak sadece aptalların işidir. Kuran okudun mu diye soru soruyorsun bana bu senin haddine değil kimsenin haddine değil bir kişinin inancını sorgulamak. Herkes kendisinden sorumlu. Ülkemiz hep bu hoca diye geçinenler yüzünden en çok zararı aldı ve onları takip eden aptal ve cahil insanlar yüzünden. Ben ateist birisi değilim elhamdülillah müslümanım ama yaşadığım şeylerden dolayı söylüyorum bunları.
Yaşım küçük mü? Cidden sorularıma vereceğin cevap bu mu? Ben insanları inançlarına göre mi yargıladım? Yaşın küçük derken, kendi yaşını kast etmiş olabilirsin sadece. Ben sana Kur'an oku! demedim. Kur'an okudun mu? dedim. O sahtekar hocaları gerçek inanç sahipleri ve dinini bilen bir Müslüman asla onaylamaz ve takip etmez. Sen Müslüman isen ve dinini gerçekten biliyorsan bu yanlışlara düşmezdin. Benim sorularıma cevap veriyorsan (düzeltiyorum: verebiliyorsan) bekliyorum. Yaşadığın şeyler diyorsun da bu ülkede sadece sen mi yaşıyorsun?

Sana katıldığım tek şey budur;

Bu ülke sahtekarlardan çok çekti. Ve onlara kapılıp giden inançsız ve dinimizi yanlış gösteren kişiler...

Yaşım küçük mü? Cidden sorularıma vereceğin cevap bu mu? Ben insanları inançlarına göre mi yargıladım? Yaşın küçük derken, kendi yaşını kast etmiş olabilirsin sadece. Ben sana Kur'an oku! demedim. Kur'an okudun mu? dedim. O sahtekar hocaları gerçek inanç sahipleri ve dinini bilen bir Müslüman asla onaylamaz ve takip etmez. Sen Müslüman isen ve dinini gerçekten biliyorsan bu yanlışlara düşmezdin. Benim sorularıma cevap veriyorsan (düzeltiyorum: verebiliyorsan) bekliyorum. Yaşadığın şeyler diyorsun da bu ülkede sadece sen mi yaşıyorsun?

Bu ülke sahtekarlardan çok çekti. Ve onlara kapılıp giden inançsız ve dinimizi yanlış gösteren kişiler...
Helal olsun sana. Konuyu yine siyasete getirdin.

Yaşadığım şeyler derken ülkede yaşamak anlamında anlıyorsan senin sorunun.

Yapmazsan sonunda yanarsin ile serbestsin demek arasinda bence daglar kadar fark var.
Şimdi hocam, dünya hayatı üzerine konuşuyorsunuz.

Bu yazılı gibi, kimse sizi zorlamıyor yapmaya, ama sonuçlarına da katlanırsınız diyor.

Helal olsun sana. Konuyu yine siyasete getirdin.

Yaşadığım şeyler derken ülkede yaşamak anlamında anlıyorsan senin sorunun.

Beyler, lütfen siyaseti uzak tutun, sözüm herkese. Burası siyaset meydanı değil.

Lafı olan ayrı konu açabilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı