Ölümden sonra yaşam var mı?

• Konuyu başlatan YesTer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 144
  • Görüntüleme 17.589
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmazsan sonunda yanarsin ile serbestsin demek arasinda bence daglar kadar fark var.
Ben duyduğuma göre inanmayan ama aynı zamanda iyi bir insan isen yok oluyormuşsun yani toprak olacakmışsın Allah seni isterse diriltecek diye duymuştum ayrıca hayatında geçmişte Allah'a dua edip yada adını andıysan yine ahiret gününde Allah seni af edecek kul hakkı yoksa tabi.

Kitap ve Kuran okuyarak ölümden sonra hayatı anlayamazsınız. Kuran Çok derin anlamlar içeren bir kitaptır. Bu kitabın derin anlamlarını çözen tek kitaptır Risale-i Nur. Ve bu videoda basit bir şekilde ölümden sonra hayatın cevabını veriyor.

Ben sana söyleyim, sen şirk koşuyorsun! Allah'ın kitabını anlamayacak kadar derin ama bir ölümlünün senin benim gibi bir adamın söz de yazdığı kağıt parçaları ölümü çözen tek kitapmış vallaha bak alaya bak sen ya, Sen müslümansan kendine çeki düzen ver. Bizim Allah'tan başka tapındığımız bir şey yok olamaz. Kur-anın türkçe mealini açın okuyun tevsirini bile sakın açmayın! Kimse kafasına göre anlam ve mana yüklemesin. Haşa dinden çıkarız. Meal bire bir veya en yakın çeviridir. Birde Ben o ölümlünün yazdığı kağıt parçasının yazıldığı yerde ikamet ediyorum sordan 10 kişi tanımaz burada. Allah (C.C.) den başkasını övmeyin yüceltmeyin yoksa yatacak ta yeriniz olmaz.

Konuyu açan ateistim demiş ama bence sen ondan daha tehlikelisin bana göre o adı üstünde inanmıyor sen inanıp Kur~an dan başka kitap öneriyorsan benim gözümde emin ol ondan daha tehlikelisin.

Şimdi hocam, dünya hayatı üzerine konuşuyorsunuz.

Bu yazılı gibi, kimse sizi zorlamıyor yapmaya, ama sonuçlarına da katlanırsınız diyor.

Beyler, lütfen siyaseti uzak tutun, sözüm herkese. Burası siyaset meydanı değil.

Lafı olan ayrı konu açabilir...

E hani serbesttik? Birden yaziliya dondu olay.

Gormeden inanmak benim fitratimda yok arkadaslar kusura bakmayin, yani kanit sunmadan soyledikleriniz benim icin anlami olmayan birer cumle sadece.

Hele ki kanit olmadan, birseyi %100 olarak bilmedigi halde emin sekilde konusmak komik geliyor.

Şimdi hocam, dünya hayatı üzerine konuşuyorsunuz.

Bu yazılı gibi, kimse sizi zorlamıyor yapmaya, ama sonuçlarına da katlanırsınız diyor.

Beyler, lütfen siyaseti uzak tutun, sözüm herkese. Burası siyaset meydanı değil.

Lafı olan ayrı konu açabilir...
Siyaset falan yapmıyoruz efe diye arkadaş anlama sorunu olduğundan dolayı bu hale geldi.

Ben sana söyleyim, sen şirk koşuyorsun! Allah'ın kitabını anlamayacak kadar derin ama bir ölümlünün senin benim gibi bir adamın söz de yazdığı kağıt parçaları ölümü çözen tek kitapmış vallaha bak alaya bak sen ya, Sen müslümansan kendine çeki düzen ver. Bizim Allah'tan başka tapındığımız bir şey yok olamaz. Kur-anın türkçe mealini açın okuyun tevsirini bile sakın açmayın! Kimse kafasına göre anlam ve mana yüklemesin. Haşa dinden çıkarız. Meal bire bir veya en yakın çeviridir. Birde Ben o ölümlünün yazdığı kağıt parçasının yazıldığı yerde ikamet ediyorum sordan 10 kişi tanımaz burada. Allah (C.C.) den başkasını övmeyin yüceltmeyin yoksa yatacak ta yeriniz olmaz.

Konuyu açan ateistim demiş ama bence sen ondan daha tehlikelisin bana göre o adı üstünde inanmıyor sen inanıp Kur~an dan başka kitap öneriyorsan benim gözümde emin ol ondan daha tehlikelisin.
Biraz sakin olun. Karşınızdaki kişiye kafir demek o kadar kolay değildir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı