Ateist birisine bu videoyu gönderiyorsun.

Ahhahahahaahaha. Bu arada o adamı dinleyene kadar aç kitap oku Kuran-ı kerimi oku.
Ben o adamı daha önce görmedim ve tanımıyorum. Fakat sonuna kadar izledim, doğru konuşuyor. Dini kısımdan bakmaktan ziyade dışarıdan baktığında bile Ahiretin ispatının olduğunu güzel bir şekilde anlatmış.
Sen, Allaha inanan birisi olarak acaba sen hiç Kur'an okudun mu? Veya mealini okudun mu? Allaha inanan birisiysen ve ateist değilsen bu adamın yanlış söylemediğini anlardın.
Eğer gerçekten Allaha inanıyor ve burada Ateist'leri veya İslam hakkında bilgi edinmek isteyen kişileri, bende Allaha inanıyorum ama böyle böyleyim diye kandırmaya çalışan kısımdan değilsen ki öyle olduğunu düşünüyorum, yanlış ama çok yanlış yoldasın. Yani senin amacın bir şeylerin üstünü kapayıp gizlemek mi?
Ateist bir insan bile eğer İslama karşı bir nefret tutumu yoksa ve objektif bir şekilde bu videoyu dinlerse ben tatmin olacağını düşünüyorum. Video işini geçtim, Ateistlerin veya İslam hakkında bilgi edinmek isteyen kişilerin, Kur'an'ın mealini okuyarak(sen bilmezsin ama Kur'an Arapçadır) veya İslam hakkında bilgi edinebileceğiniz bir çok şey var. Ayrıca demişsin ki ''Zaten öldüğünde sadece bilincin gidiyor yani sen olmuyorsun o sırada'' sen hiç öldün mü? Nereden biliyorsun? Bak adam video'da anlatmış. Sende anlatsana bunu nasıl düşündüğünü? Nereden bildiğini? Sen başkalarına bu konuda bir şeylerin tavsiyesini vermeden önce kendine bakmalısın.
Ayrıca ölümü bekleyip ve görün diyen arkadaşlarımız olmuş. Bunu söylemenize gerek yok. Öldükten sonra zaten herşey 'inanmayanlar ve bu bütün ispatlara ragmen gözlerinin önündeki gerçeği göremeyenler'' için bitecek. O zaman zaten anlayacaklar fakat iş, işten geçmiş olacak.
Ayrıca Ateist kısımı beğenen ve onların kültürlü, akıllı ve zeki insanlar olduklarını söyleyenler...
Bu insanlar o kadar zeki olsalar, gözlerinin önündeki gerçeği neden göremiyorlar? Neden İslamı araştırıp bir bakmıyorlar? Ahiretin delilleri gösterildiğinde, neden ellerini öne uzatıp kafalarını geriye çeviriyorlar? Yanlış ise neden kendilerine söylenenlerin yanlış olduğunu ispat edemiyorlar? Bir şeye ne olursa olsun, nefretle, ön yargıyla, saygısızca, bilmişçe ve hiçbir şeyi dinlemeden yaklaşan bir kimse nasıl doğruyu bulabilir ki?