micheal owen
Kilopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar, 9.sınıfa yeni başladım, gelecek için çok kaygılıyım derslerde pek başarılı değilim sayısal desen hiç anlamıyorum, sözel az çok, sadece tek iyi bildiğim şey İngilizce, sınav dönemlerinde hiç anlamadığım dersleri günde 3 4 saat çalışarak 50 60 alarak geçmenin bana ileride hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum. Hayatta zaten pek bir yeteneğimde yok ne yapacağımıda bilmiyorum, ailem benden çok umutlu okuyup hayatımı kurtarmamı istiyorlar fakat ben kendimde bu ışığı görmüyorum. Bu umutlarınıda kırmak istemiyorum fakat kendimi onlara yük gibi hissediyorum. Sanki benden hiçbir şey olmayacakmış gibi.
Açık öğretime geçip en azından çalışıp para kazanıp aileme bir nebzede olsa faydam olsun istiyorum kafam çok karışık.
Yanlış anlamayın evde kimse git çalış veya senden bir şey olmaz demiyor, insan kendini bilir ya ne olacağını veya ne yapabileceğini, ben bu ihtimallerle konuşuyorum.
Dalga geçmeden abi olarak tavsiye verirseniz çok sevinirim.
Açık öğretime geçip en azından çalışıp para kazanıp aileme bir nebzede olsa faydam olsun istiyorum kafam çok karışık.
Yanlış anlamayın evde kimse git çalış veya senden bir şey olmaz demiyor, insan kendini bilir ya ne olacağını veya ne yapabileceğini, ben bu ihtimallerle konuşuyorum.
Dalga geçmeden abi olarak tavsiye verirseniz çok sevinirim.