Okulda şiddet görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ağabey bul. Yanında gezdir bir kaç gün. Bunun çözümü dayak. Şikayet olmaz. Zorbalar dayaktan anlar. Ben de küçükken geç gelişen anatomi yüzünden zorbalık gördüm. Bazı çocuklar geç gelişiyor. 20 yaşından önce cılız ve kırılgan göründükleri için kolay lokma olarak görünüyorlar. Bugün 183 santim 90 kiloyum. O günleri hatırladıkça çok üzülüyorum. Şimdi yanıma kimse yaklaşmak istemiyor.

Bir ağabey bul durumu anlat. Bu bir sosyal gerçek. Güçlü güçsüzü eziyor ezmek istiyor. Bunu yapınca rahat hissediyor. Dayaktan anlar bunlar.
Aynen öyle kardeşim.

Dostum bu konuyu buraya açman bile saçma aslında. Olayı ailene güzel bir şekilde anlat. Beraber okula gidin konuşmaya hatta gerekirse polise gidin. İşin ciddiyeti belli olsun, atılsın onlar okuldan.

Dostum bu konuyu buraya açman bile saçma aslında. Olayı ailene güzel bir şekilde anlat. Beraber okula gidin konuşmaya hatta gerekirse polise gidin. İşin ciddiyeti belli olsun, atılsın onlar okuldan.

Bence buraya açması kadar doğal ve mantıklı bir şey yok. 8. sınıfım diyor haliyle küçük bir kardeşimiz ailesinden önce başka bilenlere sormak istemesi bence çok olgun bir davranış.

Seni ezik olarak görmüşler biraz dik dur ezik durma, olmadı laf edeceksin, tartışacaksın veya kavga edeceksin bak bakim bir daha karışıyorlar mı. İlk önce bir göz dağı vermeye bak. Çocuk sana laf attı mı, ezik, ezik bakma sözünü geçir.

Bence buraya açması kadar doğal ve mantıklı bir şey yok. 8. sınıfım diyor haliyle küçük bir kardeşimiz ailesinden önce başka bilenlere sormak istemesi bence çok olgun bir davranış.
Hiç de olgunca değil. Buradaki kişiler şiddete şiddetle karşılık vermek gibi boş öneriler veriyor, onları dinlese ne olacak? Ayrıca, kişinin bu konuyu ailesine anlatmaktan daha mantıklı ne olabilir? Saçmalamayın lütfen.

Hiç de olgunca değil. Buradaki kişiler şiddete şiddetle karşılık vermek gibi boş öneriler veriyor, onları dinlese ne olacak? Ayrıca, kişinin bu konuyu ailesine anlatmaktan daha mantıklı ne olabilir? Saçmalamayın lütfen.

Bu durumda şiddete başvurmak zorunda. Diğer yolları denemiş zaten kardeşimiz. Şahsen ben ailesine söylemek yerine bir büyüğüne söylemesi taraftarıyım. Ailesine söyleyince okula gelecekler iş büyüyecek daha sonra ailesi gidince bu sefer korkak ailene mi söyledin tarzında konuşacaklar. O yüzden bir büyüğe söylemek en güzeli.

Kardeşim adam çağırıp dövdürt demişlerde bunun sonunda sende okuldan atılabilirsin veya daha kötü şeyler olabilir. Olayı büyüklere taşı. Müdür yardımcısı, müdür vesayre. Velin de yanında olsun söylerken. Vücudunda bir iz varsa göster onlara. Kamera varsa kameralara bakmalarını iste.

Okula ailesini çağırınca ne olacak? En fazla tutanak tutulur, çocuklar vazgeçer mi sanıyorsun? He polis dersen orayı bilemem, çocuğu dışlarlar sınıfta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı