Okulda yaşadığım zorbalık

William CHAR

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Biliyorsunuz okul dönemi sonuna geldik. Size yaşadığım olayı anlatacağım. 10.sınıfta bir tane kendini zorba sanan tipler bulunmaktaydı. O tipler - övünmek gibi olmasın.- sırf ben okul 1. olduğum için beni kıskanıyordu. Olayın derine girelim. Mesela ben bir tane matematik sorusu çözemeyince çocuk geldi bana: "bu mu okul birincisi?" dedi. Tabii beni çok seven matematik hocası da: " kes " diye bağırdı. Ondan sonra teneffüste bende onu azarladım ve dedim ki: "sen bana laf mı atıyorsun " diye kızdım o da:" yoo" dedi ve her suçunda ben öyle bir şey mi yaptım diyor. Bu anlattığım hikaye sadece birazı. Ondan sonra bu çocuk sınıfta kalacağını anladı -çocuğun dersleri kötü- 2.dönem 2.yazılılarda tamamen kopya çekmeye başladı kendi gözlerimle gördüm hatta tüm sınıf görmüştü. Sonra ben bunu yine tüm derslerde geçtim fakat benim coğrafyam kötü. O coğrafyadan kopyayla 70 aldı ben ise 43. sonra geldi bana diyor ki: " sen nasıl coğrafyadan 43 aldın " diyor ben de ise:" benim coğrafyam zaten kötüydü" dedim. Ondan sonra gidip sinsice gülüyor. Sonra ben sınıf başkanı olduğum için yoklamayı alıyorum ve o çocuğun ismini okuyunca bana diyor ki " coğrafyadan 70 alan -ismini vermeyeceğim Ahmet diyelim.- Ahmet burada diyor. Yani sadece beni kıskandırmak amacı. Bende hiçbir şey demedim. Zaten tüm sınıf bunların çok affedersiniz ama geri beyinli olduğunu biliyor. Sonra arkadaşlarıma oturuyorum ve diyor ki bana:" üstün zekamla coğrafyadan 70 aldım." diye alay ediyor ve gülüyor. Ondan sonra bende dedim ki: "bende işte matematikten 100 almıştım sen kaç almıştın 5 mi? " - ki gerçekten 5 aldı. -hocada sadece isimden dolayı verdi. Ahmet: "1. dönemdi o dedi" sonra bende bir şey demedim ve yine gülmeye devam etti. Sonra karne gününde hepsi sınıfta kaldı.-sürpriz :D-

Şimdi arkadaşlar sizce ben bu çocukla WhatsApp'tan dalga geçmeli miyim? Yoksa kendi cahilliğinde bırakayım mı? Sizlere içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkürler!

NOT: Sadece yaşadığım olaydan bir tanesini anlattım daha neler neler var fakat bu çocuğun arkası birazcık var fakat kendisi hiçbir şey yapamaz. Bide bu olaylar kafamda kalıyor sürekli yani her uyandığımda yaşadığım şeyler geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bulaşma whatshappdan sana yazarsa cevabını ver. Eğer okulda sana vurmaya çalışırsa gözünün altına kafayı göm konuşamaz bir daha. Tüm sınıf biliyormuş zaten çocuğun ne olduğunu kendini kanıtlamaya gerek yok boş ver konuşsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı